Koronavirustilanne ja sen vaikutukset Leijonaemot ry:n toimintaan

Leijonaemot ry on linjannut, että kasvotusten tapahtuvia kokoontumisia ja tapahtumia voidaan nyt jatkaa normaaliin tapaan. Järjestettävistä tapahtumista ilmoitamme tavalliseen tapaan sekä www-sivuilla että eri somekanavissa. Jos jokin tapahtumamme koronaviruksen vuoksi perutaan tai jostakin muusta syystä muutetaan, ilmoitamme siitä aina osallistujille heti tiedon saatuamme. Seuraathan ilmoittelua.
Noudatamme kaikessa toiminnan järjestämisessä valtioneuvoston suosituksia ja määräyksiä. Tuoreimman tilannetiedon annetuista määräyksistä löydät aina täältä. Voit myös aina ottaa yhteyttä toimistoon ja tiedustella asioita haluamaasi tapahtumaan liittyen.
Täältä voit tarkistaa kaikki koronavirukseen liittyvät ajankohtaiset tiedot, ja mahdolliset tulevat valtakunnalliset rajoitustilanteet.
Korostamme maalaisjärjen käyttöä. Kaikkiin Leijonaemojen tapahtumiin on tultava täysin terveenä sekä noudatettava annettuja hygieniaohjeita. Muistutamme myös koronan tarttumisesta pääosin pisaratartuntana ja ohjeistamme kaikki työntekijät, vapaaehtoiset sekä ryhmissä ja tapahtumissa mukana olevat ihmiset perehtymään ohjeisiin huolellisesti. Tuoreimman hygieniaohjeistuksen voit tarkistaa täältä.

Olemme muiden lailla vilpittömän onnellisia siitä, että tilanne on tällä hetkellä menossa kohti normaalimpaa elämää. Koronavirus tulee kulkemaan kanssamme vielä pitkään, mutta usko parempaan on vahva. Kaikesta selvitään. Yhdessä.

Leijonaemojen Ojenna tassusi -verenluovutuskampanja on käynnissä!

Siitä se ajatus sitten lähti. Yksi Leijonaemojen työntekijöistä oli lähdössä luovuttamaan verta ensimmäistä kertaa, ja ehdotti työkavereita lähtemään mukaan. Työkaverit innostuivat ja varasivat ajan verenluovutukseen saman tien. Päätettiin innostaa muitakin ja tehdä luovutushaaste. Konsultoitiin Suomen Punaisen Ristin Veripalvelua, ja sitten kultiin mahdollisuudesta perustaa Leijonaemojen oma VeriRyhmä, johon kuka tahansa voi liittyä. Ja ei muuta kuin tuumasta toimeen! Voi lähteä mukaan mistä päin Suomea tahansa. Mainitse luovuttaessasi ojenna tassusi, niin pääset liittymään Leijonaemojen VeriRyhmään mukaan.

Verenluovutus koetaan yhdistyksessä hyvin tärkeäksi, sillä monet Leijonaemojen jäsenten lapset, leijonanpennut, ovat tarvinneet lisäverta erityisen elämänsä alkutaipaleella. Nyt on Leijonaemojen vuoro olla auttamassa muita avuntarvitsijoita.

Sairaaloissa on verenluovutukselle jatkuva tarve.  Ala sinäkin hengenpelastajaksi ja liity luovuttajaksi Leijonaemot ry:n VeriRyhmään.

Tarkista, sovitko luovuttajaksi ja varaa itsellesi osoitteessa www.veripalvelu.fi.  Huomioithan, että pandemia-aikaan verenluovutus on mahdollista vain ajanvarauksella. Myöskään ryhmäaikoja ei ole mahdollista saada. Siis, #ojennatassusi ja tee hyvää! Jos et voi itse luovuttaa, jaathan viestiämme eteenpäin. Ojenna tassu -kampanja on voimassa toistaiseksi. Leijonaemot ry kiittää avustasi! #ojennatassusi #leijonaemot #VeriRyhmä #hengenpelastaja

Tiedote 15.5.2019: Vammaisjärjestöt haastavat KAIKKI LIIKKEELLE LUONTOON

Useiden vammaisjärjestöjen yhteistyössä järjestämä apu- ja toimintavälineiden kokeilutapahtuma keräsi viime vuonna Salmen Ulkoilualueelle Vihtiin noin 300 kävijää. Tänä vuonna tapahtumaa ei pystytä järjestämään vallitsevan koronatilanteen vuoksi, mutta tapahtuman järjestäjät haluavat haastaa kaikki liikkeelle luontoon omissa lähimaastoissaan! Lue tiedote

Leijonaemoissa tapahtuu

Lue Leijonaemot ry:n tuoreimmat tiedotteet: Uutiskirje 9.4.2020, Uutiskirje 1.4.2020, Uutiskirje 19.2.2020 ja Uutiskirje 14.1.2020.

Vuonna 2020 Leijonaemot täyttää 15 vuotta. Juhlavuonna toiminnassamme korostuu yhdistyksen ydin, vertaistuki. Ihmisten väliset kohtaamiset, vertaisuus, rinnalla kulkeminen. Syksyllä vietämme kolmansia Leijonaemo-päiviä juhlahumussa. Valtakunnalliset Leijonaemopäivät 2020 järjestetään 18.-20.9.2020 Pajulahden liikuntakeskuksessa, Nastolassa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Leijonaemojen jäsenet perheineen! Lisätiedot

Tänä vuonna 36 äitiä saa Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein

Leijonaemojen toiminnanjohtaja Pia Lemmetty on yksi 36 äidistä, joka saa äitienpäivänä tunnustuksena Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein. Lue artikkeli Ylen sivuilta