Leijonaemoissa tapahtuu

Leijonaemot ry etsii uutta toiminnanjohtajaa. Mahdatko se olla sinä tai tunnetko jonkun, joka sopisi tähän tehtävään? Katso lisätietoja blogistamme ja levitä sanaa eteenpäin!

Lue Leijonaemot ry:n tuoreimmat tiedotteet: joulutervehdys 20.12., tiedote 5.12., Leijonaemojen hallitus uudistui tiedote 23.11. ja  tiedote 9.11.2018.

Syyskokous 2018

Leijonaemot ry:n syyskokous järjestettiin Tampereella 17.11.2018. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Merja Rukko. Hallitukseen valittiin äänestyksen jälkeen uudelle kaksivuotiskaudelle Kari Liukonsuo ja uutena Noora Hakala. Varajäseniksi valittiin uudelle kaudelle Leena Lauri sekä uutena Jutta Reinhardt (tarkemmat tiedot).

Hyväkysymys.fi

Hyväkysymys.fi on maksuton, kaikille avoin verkkopalvelu, josta saat tukea ja tietoa, kun elämä askarruttaa. Palvelusta löydät tietoa myös erityislapsiperheille.

Erityislapsiperheissä vanhemmat usein voimavarojensa äärirajoilla.

Erityislasten vanhemmille suunnattu kysely kertoo huolestuttavan viestin. Vanhempien jaksaminen on koetuksella ja arki päivittäistä taistelua. Järjestöistä koostuva Pähkinänsärkijät -verkosto toteutti erityislapsiperheiden vanhemmille kyselyn parisuhteesta ja vanhemmuudesta. Kysely selvitti vanhempien pelkoja, huolia, kuormittavia tilanteita, voimavaroja, selviytymistä ja eron jälkeistä vanhemmuutta. Kyselyyn vastasi 324 erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempaa touko-kesäkuun 2018 aikana. Lue julkaisu.

Muutoksia Kelan korvaamiin taksimatkoihin 1.7.2018

Heinäkuun alusta alkaen kaikki Kelan korvaamat taksimatkat pitää tilata Kelan alueelliselta sopimuskumppanilta. Muulla tavoin tilatusta matkasta ei voi saada korvausta. lisätiedot

Vammaiskortti haettavana

Eurooppalainen vammaiskortti on haettavissa 4.6.2018 alkaen. Lue lisää kortin hakemisesta.

Matalan kynnyksen vertaistukea – Leijonaluuri

Lue Tukeavanhemmille.fi -sivuston blogista: Matalan kynnyksen vertaistukea – Leijonaluuri. Monelle vanhemmalle voi olla iso kynnys lähteä mukaan vertaistoimintaan mukaan. Leijonaluuri tarjoaa kuuntelevaa, matalan kynnyksen vertaistukea, jonka voi tavoittaa puhelinsoitolla.