Rosso täyttää 40 vuotta tänä vuonna ja osana juhlintaa Rosso haluaa tarjota Leijonaemojen tukea tarvitseville perheille mahdollisuuden yhdessä syömisen hetkeen Rosso-ravintolassa. Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet.

Lastenklinikoiden Kummit ry:n tunnelmallinen joulukonsertti Vanhassa kirkossa 30.11.2018. Konsertin tarkemmat tiedot.

Leijonaemoissa tapahtuu

Leijonaemojen hyväntekeväisyyshuutokauppa aukeaa 22.10. ja kestää 5 viikkoa. Huutokaupassa huudettavana paljon tuotteita/tuotepaketteja, jotka ovat oivia pukinkonttiin esim. Erityiselle tai vanhemmalle! Tutustu ja seuraa huutokauppaa Facebookissa.

Leijonaemot ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään lauantaina 17.11.2018 alkaen klo 18:00. Ilmoittaudu mukaan!

Lue Leijonaemot ry:n tuoreimmat tiedotteet: tiedote 18.10., tiedote 4.10., tiedote 28.9. ja tiedote 14.9.2018.

Lue myös verkosta: MTV Uutiset, Merja Rukon tarina kun lapsi sairastui ja Kasvio2000 #järjestöpäiväkirja: Leijonaemot pitävät perheiden puolta

Muutoksia Kelan korvaamiin taksimatkoihin 1.7.2018

Heinäkuun alusta alkaen kaikki Kelan korvaamat taksimatkat pitää tilata Kelan alueelliselta sopimuskumppanilta. Muulla tavoin tilatusta matkasta ei voi saada korvausta. lisätiedot

Vammaiskortti haettavana

Eurooppalainen vammaiskortti on haettavissa 4.6.2018 alkaen. Lue lisää kortin hakemisesta.

Matalan kynnyksen vertaistukea – Leijonaluuri

Lue Tukeavanhemmille.fi -sivuston blogista: Matalan kynnyksen vertaistukea – Leijonaluuri. Monelle vanhemmalle voi olla iso kynnys lähteä mukaan vertaistoimintaan mukaan. Leijonaluuri tarjoaa kuuntelevaa, matalan kynnyksen vertaistukea, jonka voi tavoittaa puhelinsoitolla.