Leijonaemojen jäsenmaksut 2021 alkaen

Leijonaemojen jäsenlaskutus on muuttunut 1.1.2021 alkaen. Jäseneksi liitytään ja jäsenmaksut maksetaan Leijonaemojen verkkokaupassa. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Tieto jäsenyyden uusimisesta ja maksulinkki saapuvat jäsenen sähköpostiin kerran vuodessa ja jäsenyys jatkuu automaattisesti maksusuorituksen jälkeen. Liittymisen jälkeen voit kirjautua jäsentilillesi ja tarkistaa omia tietoja ja maksuja. Liity jäseneksi

Oletko liittynyt jäseneksi ennen vuotta 2021. TOIMI NÄIN: Maksa jäsenmaksusi Leijonaemojen verkkokaupassa tämän linkin kautta (tuote liity jäseneksi). Maksun yhteydessä sinulle luodaan jäsentili ja voit kirjautua jäsentilillesi. Huom: Jos olet aikaisemmin kirjautunut Leijonaemojen verkkosivuille, käytä samaa käyttäjätunnusta. Jos sinulla on ongelmia jäsenmaksun tai kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä: toimisto(a)leijonaemot.fi.

Tue Leijonaemojen toimintaa

Tekemällä lahjoituksen Leijonaemot ry:lle tuet erityislapsiperheitä Suomessa. Kerätyt varat käytetään erityislasten vanhempien sekä perheiden tukemiseen.  Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan sekä määritellä mihin tarkoitukseen haluat tuen kohdentaa. Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa RA/2020/1346 on voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kiitos Leijonaemot ry:n jäsenet ja yhteistyökumppanit

Vuoden 2020 aikana Leijonaemoilla on ollut ilo ja kunnia olla mukana monen erityislapsiperheen elämässä. Lämmin kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja onnistuneesta yhteistyöstä! Leijonaemojen toimiston väki hiljentyy joulun viettoon ja toimisto on suljettu 21.12.2020 – 6.1.2021.

Lue Leijonaemot ry:n tuoreimmat tiedotteet: Uutiskirje 17.12.2020

Leijonaemot ry:n vuosikokous 2020

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 21.11.2020 etäyhteydellä. Kokouksessa jäsenistö valitsi yhdistykselle uuden hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana ansiokasta työtään jatkaa Johanna Vesanen Lempäälästä, ja erovuorossa olleiden tilalle uudelleenvalittiin Noora Hakala Tampereelta ja Inka Peltola Espoosta. Varajäsenvallissa eniten ääniä sai Kari Liukonsuo Pirkkalasta ja Jutta Reinhardt Nokialta. Lisäksi hallituksessa jatkavat vuosi sitten valittuina Kati Oinonen Mikkelistä ja Marika Salo Limingasta, varajäsenistä jatkavia ovat Satu Yli-Talonen Salosta ja Sanna Edelman Espoosta. Hallituksen jäseniin voit olla yhteydessä sähköpostitse hallitus@leijonaemot.fi.

Vuonna 2020 Leijonaemot 15 vuotta

Juhlavuonna toiminnassamme korostuu yhdistyksen ydin, vertaistuki. Ihmisten väliset kohtaamiset, vertaisuus, rinnalla kulkeminen. Syksyllä 2021 vietämme kolmansia Leijonaemopäiviä juhlahumussa. Valtakunnalliset Leijonaemopäivät oli tarkoitus järjestää syksyllä 2020, mutta koronatilanteesta johtuen päivät on siirretty vuodeen 2021, ja järjestetään 17.-19.9.2021 Pajulahden liikuntakeskuksessa, Nastolassa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Leijonaemojen jäsenet perheineen! Lisätiedot

Koronavirustilanne ja sen vaikutukset Leijonaemot ry:n toimintaan

Leijonaemot ry on linjannut, että kasvotusten tapahtuvia kokoontumisia ja tapahtumia voidaan nyt jatkaa normaaliin tapaan. Järjestettävistä tapahtumista ilmoitamme tavalliseen tapaan sekä www-sivuilla että eri somekanavissa. Jos jokin tapahtumamme koronaviruksen vuoksi perutaan tai jostakin muusta syystä muutetaan, ilmoitamme siitä aina osallistujille heti tiedon saatuamme. Seuraathan ilmoittelua.
Noudatamme kaikessa toiminnan järjestämisessä valtioneuvoston suosituksia ja määräyksiä. Tuoreimman tilannetiedon annetuista määräyksistä löydät aina täältä. Voit myös aina ottaa yhteyttä toimistoon ja tiedustella asioita haluamaasi tapahtumaan liittyen.
Täältä voit tarkistaa kaikki koronavirukseen liittyvät ajankohtaiset tiedot, ja mahdolliset tulevat valtakunnalliset rajoitustilanteet.
Korostamme maalaisjärjen käyttöä. Kaikkiin Leijonaemojen tapahtumiin on tultava täysin terveenä sekä noudatettava annettuja hygieniaohjeita. Muistutamme myös koronan tarttumisesta pääosin pisaratartuntana ja ohjeistamme kaikki työntekijät, vapaaehtoiset sekä ryhmissä ja tapahtumissa mukana olevat ihmiset perehtymään ohjeisiin huolellisesti. Tuoreimman hygieniaohjeistuksen voit tarkistaa täältä.

Olemme muiden lailla vilpittömän onnellisia siitä, että tilanne on tällä hetkellä menossa kohti normaalimpaa elämää. Koronavirus tulee kulkemaan kanssamme vielä pitkään, mutta usko parempaan on vahva. Kaikesta selvitään. Yhdessä.

Leijonaemojen Ojenna tassusi -verenluovutuskampanja on käynnissä!

Siitä se ajatus sitten lähti. Yksi Leijonaemojen työntekijöistä oli lähdössä luovuttamaan verta ensimmäistä kertaa, ja ehdotti työkavereita lähtemään mukaan. Työkaverit innostuivat ja varasivat ajan verenluovutukseen saman tien. Päätettiin innostaa muitakin ja tehdä luovutushaaste. Konsultoitiin Suomen Punaisen Ristin Veripalvelua, ja sitten kultiin mahdollisuudesta perustaa Leijonaemojen oma VeriRyhmä, johon kuka tahansa voi liittyä. Ja ei muuta kuin tuumasta toimeen! Voi lähteä mukaan mistä päin Suomea tahansa. Mainitse luovuttaessasi ojenna tassusi, niin pääset liittymään Leijonaemojen VeriRyhmään mukaan.

Verenluovutus koetaan yhdistyksessä hyvin tärkeäksi, sillä monet Leijonaemojen jäsenten lapset, leijonanpennut, ovat tarvinneet lisäverta erityisen elämänsä alkutaipaleella. Nyt on Leijonaemojen vuoro olla auttamassa muita avuntarvitsijoita.

Sairaaloissa on verenluovutukselle jatkuva tarve.  Ala sinäkin hengenpelastajaksi ja liity luovuttajaksi Leijonaemot ry:n VeriRyhmään.

Tarkista, sovitko luovuttajaksi ja varaa itsellesi osoitteessa www.veripalvelu.fi.  Huomioithan, että pandemia-aikaan verenluovutus on mahdollista vain ajanvarauksella. Myöskään ryhmäaikoja ei ole mahdollista saada. Siis, #ojennatassusi ja tee hyvää! Jos et voi itse luovuttaa, jaathan viestiämme eteenpäin. Ojenna tassu -kampanja on voimassa toistaiseksi. Leijonaemot ry kiittää avustasi! #ojennatassusi #leijonaemot #VeriRyhmä #hengenpelastaja