Tule töihin Leijonaemoihin

Lastenhoitajia etsitään Järvenpään ja Vantaan vertaisryhmiin! Haluatko tehdä töitä lasten kanssa? Oletko opiskelija ja/tai haluat kartuttaa kokemustasi työskentelemällä lasten parissa?

Tule lastenhoitajaksi Leijonaemojen vertaisryhmiin. Työhön kuuluu erityislasten ja sisarusten hoito ryhmien kokoontumisien aikana. Työaika on 2-3 tuntia kerralla. Toivomme, että olet lapsirakas, luotettava ja oma-aloitteinen. Aiempi kokemus erityislastenhoidosta on etu, mutta ei pakollinen. Voit itse valita ajankohdat, jotka sopivat aikatauluusi. Voit myös toimia lastenhoitajana useassa ryhmässä. Parhaillaan tarvitsemme hoitajia vertaisryhmiin Järvenpäähän (tarkemmat tiedot) ja Vantaalle (tarkemmat tiedot). Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi ja kerro milloin ja missä ryhmässä olisit kiinnostunut toimimaan lastenhoitajana.

Suomalaiset olympiasoihdunkantajat

MTV Katsomo 11.1.2018: Kaj Kunnas olympiasoihdun kantajana. Huomenta Suomen vieraana Kaj Kunnas ja toiminnanjohtaja Janet Grundström.

Ylen aamu-tv 10.1.2018: Suomalaiset olympiasoihdunkantajat. Neljä suomalaista pääsi kantamaan olympiatulta soihtuviestissä Etelä-Koreassa. Janet Grundström ja Kaj Kunnas kertoivat kokemuksestaan.