Leijonaemot ry:n tietosuojaa koskevat käytännöt

Kaikki Leijonaemot ry:lle luovutetut asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, eikä asiakkaiden nimi- tai yhteystietoja luovuteta edelleen kolmansille osapuolille tai käytetä ulkopuoliseen myynti- tai markkinointitarkoituksiin. Leijonaemot ry noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia asetuksia. Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa valita, miten haluaa henkilötietojansa käsiteltävän, kuten:

  • päivittää yhteystietoja, jotka ovat tallentaneet asiakasrekisteriin
  • pyytää meitä poistamaan henkilötietoja
  • päättää millaista tiedotusta asiakas haluaa saada Leijonaemot ry:ltä, tai perua uutiskirjeen tilauksen

Leijonaemot ry kerää ja käsittelee henkilötietoja, kun asiakas ilmoittautuu Leijonaemojen tapahtumaan, osallistuu asiakaskyselyyn, ostaa tuotteita Leijonaemojen verkkokaupasta, liittyy Leijonaemojen postituslistalle tai ottamalla muulla tavalla yhteyttä yhdistykseen. Henkilöstä kerättyjä tietoja tarvitaan, jotta voimme tarjota asiakkaalle palveluja ja etuuksia.

Jos olet Leijonaemot ry:n jäsen, sinua koskevia henkilötietoja kerätään jäsenhakemuksen yhteydessä. Jäsenenä voit milloin tahansa pyytää tietojesi tarkistusta tai päivittää antamiasi henkilötietoja ottamalla yhteyttä Leijonaemot ry:n toimistoon sähköpostitse toimisto@leijonaemot.fi.

Jos haluat tietosi poistettavan Leijonaemojen rekisteristä, lähetä pyyntö tämän linkin kautta.

Lue tietosuojaseloste tämän linkin kautta.

Leijonaemot ry käsittelee henkilötietoja pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Leijonaemot ry:n asiakkaisiin kohdistuvien velvoitteiden, kuten tapahtumien varausten ja laskutuksen, suorittamiseksi
  • Tavanomaisen asiakaspalvelun, kuten kysymyksiin vastaamisen ja virheellisten tietojen korjaamisen, mahdollistamiseksi
  • Leijonaemojen tuotteiden ja palveluiden koskevan markkinoinnin kohdistamiseksi postitse, sähköpostitse, tekstiviesteillä tai muulla tavalla
  • Leijonaemojen tapahtumien ja toimintaan liittyviä poikkeuksia ja muutoksia koskevien tietojen lähettämiseksi postitse, sähköpostitse tai muulla tavalla
  • Leijonaemojen uutiskirjeiden ja tiedotteiden lähettämiseksi
  • Turvallisuusvaatimusten ja muiden säädösten mukaisten vaatimusten täyttämiseksi.
  • Tietoja voidaan myös käyttää perustana markkina- ja asiakasanalyyseille, markkinointitutkimuksille, tilastotiedoille, toiminnan suunnitteluun ja toiminnan kehittämiselle sekä jäsenetujen tarjoamiseen jäsenille

Leijonaemot ry:n asiakasrekisteriseloste

Lue asiakasrekisteriseloste pdf-muodossa tämän linkin kautta (asiakasrekisteriseloste toimitetaan pyynnöstä tekstiversiona. Lähetä pyyntö: toimisto@leijonaemot.fi)

Jos haluat tarkistaa Leijonaemot ry:n verkkosivujen kautta tallennetut henkilötietosi, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostiosoitteesi ja välitämme sinusta tallennetut henkilötiedot sähköpostiisi. Tallennettuja tietoja ovat sähköpostiosoitteesi liitetyt tiedot kuten jäseneksi liittyminen, verkkokauppatilaukset ja kommentoinnit verkkosivuilla. Lähetä viesti: toimisto@leijonaemot.fi.

Leijonaemot ry:n tapahtumien osallistujatiedot toimitetaan pyynnöstä. Pyynnöt tulee toimitaan Leijonaemot ry:n toimistoon sähköpostitse toimisto@leijonaemot.fi ja välitämme sinusta tallennetut tiedot noin viikon sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Asiakkaiden osallistuja- ja laskutustietoja säilytetään järjestelmässämme kirjanpitolain vaatiman ajan.