Leijonaluuri tarjoaa kuuntelevaa vertaistukea puhelimitse erityislasten vanhemmille yli diagnoosirajojen. Leijonaluurin kautta voi saada keskusteluapua esimerkiksi juuri diagnoosin saatua, uuden huolen herätessä tai tilanteen huonontuessa. Olemme sinua varten.

Jätä soittopyyntö sivun alalaidassa olevan tassun kuvan kautta, sovitaan sinulle sopiva aika jutella. Leijonaluurin ensimmäinen kontakti on Leijonaemojen työntekijä, jolla on kokemusta erityislapsen vanhemmuudesta. Leijonaluurin kautta voidaan myös etsiä tilanteeseen sopiva vapaaehtoinen vertaistukija, joka voi olla yhteydessä. Vertaistukijat ovat vapaaehtoisia, itsekin erityislapsen vanhempia, josta johtuen lupaamme yhden yhteydenoton vertaistukijalta. Vapaaehtoisen tilanteesta riippuen voi yhdessä sopia jatkosta.

Leijonaluurin kautta ei voi saada laki -tai viranomaisneuvontaa. Emme myöskään ota kantaa huoltajuusasioihin. Leijonaluuri palvelee suomeksi ja englanniksi.

Kriisipuhelin
Jos tarvitset keskusteluapua muina aikoina, ota yhteys Mieli ry:n valtakunnalliseen kriisipuhelimeen p. 09 2525 0111. Kriisipuhelin päivystää suomeksi 24/7, mutta voit myös keskustella ruotsin, englannin ja arabian kielellä eri aikoina. Lisätiedot

Kilikkaa tästä ja jätä soittopyyntö
Klikkaa tassua ja jätä soittopyyntö.