Erityisen ihanille isille ja äideille

Leijonaemot ry on perustettu 22.5.2005 ja sen toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys tukee erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia. Leijonaemot ry:n toimintaa tukee Sosiaali – ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA vuodesta 2017 alkaen. Vuosina 2008-2016 toimintaa tuki Raha-automaattiyhdistys (RAY).

Yhdistyksen säännöt ohjaavat Leijonaemojen vertaistukitoimintaa, jota järjestetään yhdistyksen hallituksen, työntekijöiden, vapaaehtoisten ja jäsenten toimesta. Lue säännöt.

Leijonaemot ry:n jäsenten julkisuudessa esittämät lausunnot edustavat vain ja ainoastaan heidän omia näkemyksiään ja mielipiteitään yksityishenkilöinä, siinäkin tapauksessa että viittaavat julkilausumiensa yhteydessä yhteytensä Leijonaemot ry:hyn ja/tai sen perustamiseen. Leijonaemot ry:n julkisina lausuntojen antajina toimivat ainoastaan toiminnanjohtaja ja hallituksen jäsenet.

Leijonaemot on rekisteröity tavaramerkki ja se takaa Leijonaemot ry:lle yksinoikeuden Leijonaemot nimen käyttöön Suomessa.

Kaikkea toimintaa ohjaa Leijonaemojen arvot.

Liity Leijonaemoihin

Leijonaemot ry:n teema 2023-2024

Leijonaemojen vuosien 2023-2024 teema on ”Sinun vuorosi loistaa.” Haluamme tällä lauseella kertoa, että erityislapsen vanhempana teet tärkeää työtä, ja myös sinulla on oikeus tulla huomatuksi juuri sellaisena kuin olet ja juuri sellaisena, jollaiseksi olet erityisen vanhemmuutesi vuoksi tulossa.

Joku saattaa tunnistaa nuo sanat Juha Tapion kappaleesta. Olemme sopineet Juhan kanssa, että voimme käyttää tätä lausetta ja suunnitteilla on myös muuta yhteistyötä tulevien vuosien varrelle.

Muistathan myös pitää huolta itsestäsi ja ethän unohda vuoden 2022 teemaa, että tänäänkin muistat olla sinä. Katso video.

Tutustu tästä Leijonaemojen päivitettyyn esitteeseen.

Hallitus ja työntekijät

Leijonaemot ry:n hallituksessa toimii viisi varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. Kaikki hallituksen jäsenet ovat yhdistyksen jäseniä ja erityislasten vanhempia. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Toimintakausi on kaksivuotinen ja uusia hallituksen jäseniä valitaan kerran vuodessa, kun puolet hallituksesta on erovuoroisia.

Leijonaemot ry:n hallitus 2024

Puheenjohtaja: Marika Salo
Jäsenet: Daria Keränen, Hilkka Jokela, Jaana Lahtinen ja Jenni Viljalinna
Varajäsenet: Eini Elomaa ja Janica Uusitalo

Hallituksen jäsenten yhteinen sähköpostiosoite: hallitus@leijonaemot.fi

Meihin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä yhteydessä, työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä. Voit myös olla yhteydessä klikkaamalla “ota yhteyttä”- painiketta alla.

Ota yhteyttä

Yritys tai yhteistyökumppani, tutustu Leijonaemot ry:n laskutusohjeeseen (linkki).

Presidentin tervehdys Leijonaemoille

Leijonaemot ry toivottaa tasavallan presidentin Sauli Niinistön tervehdyksen myötä hyvää Itsenäisyyspäivää Leijonaemot ry:n jäsenille, jäsenperheille, perheiden tukijoukoille sekä yhdistyksen yhteistyökumppaneille. Lue tervehdys (pdf)

Leijonaemot somessa

Leijonaemot ry toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja jakaa tätä kautta vertaistukea erityislasten vanhemmille ja tietoa liittyen erityislasten vanhemmuuteen.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException

X

Järjestörahoituksen ollessa kriisissä, päätimme laajentaa rahoituspohjaamme sijoittamalla ravuriin. Lv-tamma Speedy Leijonaemon toivotaan voittavan muhkeita summia, joilla jatkossa voidaan rahoittaa erityislasten vertaistukitoimintaa. #yhdistys #veikkaus #stea #rahoitus

Tulisitko sinä meidän uudeksi toiminnanjohtajaksi? Lue lisää ja hae mukaan tassujengiin!

#rekry #toiminnanjohtaja #avointyöpaikka #järjestö

Tänään klo 18. Klikkaa mukaan tästä linkistä Leijonaemojen emännöimään vaalipaneeliin!

Tänään Leijonaemojen emännöimässä vaalipaneelissa keskustellaan erityislapsiperheiden asemasta Suomessa. Mukana @sarisarkomaa @sariinnanen @PiiaNurmela Hanna Mäkiaho, Mari Rantanen, @EvaLenaGastrin @jonikumlander Katri Kapanen, @HannaHolopaine ja keskustelua juontaa @PiaKaarina

Load More