vt. tj Leijonaemo Terhi on täällä

Kategoria: Astetta asiallisemmin | 0

Leijonaemojen toimintaa luotsaa kevään 2019 ajan vt.toiminnanjohtaja YTM Terhi Kolari. Terhi siirtyi hetkeksi yhdistyksen toiminnanjohtajan sijaiseksi hallituksen talousvastaavan paikalta. Pitkään toiminnanjohtajana toiminut Janet Grundström siirtyi vuodenvaihteessa toisen järjestön tehtäviin ja nyt yhdistyksemme hakee uutta kipparia ruoriin. Toiminnanjohtajan rekrytointi on hyvässä vauhdissa ja saimme tammikuisen hakuajan puitteissa reilut viisikymmentä oivaa hakemusta. Hakemuksen jättäneiden joukosta löydämme osaajan, joka luotsaa toimintaamme jatkossa. Rekrytoinnissa painotamme järjestöosaamista, taloushallinnon sekä esimiestyön ja johtamisen osaamista. Yhdistyksen toiminta on vahvassa myötätuulessa, joten tähän iloiseen joukkoon on helppoa astua mukaan kipparoimaan! Kerromme lisätietoja toiminnanjohtajan rekrytoinnista sen edetessä.

Olen iloinen voidessani edistää Leijonaemot ry:n toimintaa myös ammatillisen osaamiseni avulla toiminnanjohtajan sijaisena. Olen ollut reilut viisi vuotta yhdistyksen toiminnassa mukana toimien monissa eri tehtävissä aktiivisesti. Tärkein osa toimintaa minulle on yhdistyksemme ydin eli vertaisryhmätoiminta, josta olen saanut valtavasti tukea erityislapsen vanhemmuuteen, käytännön neuvoja ja mikä tärkeintä monia uusia ystäviä. Nämä elementit ovat varmasti tärkeitä kaikille ryhmien kävijöille.
Haluan auttaa omalla työpanoksellani yhdistystä ja löytää toiminnanjohtajan, joka yhdessä toimiston henkilökunnan kanssa vie toimintamme yhä lähemmäksi jäsenistöämme ja erityislapsiperheiden arkea.

Tamperelaistuneella Terhi Kolarilla on kaksi lasta, hän harrastaa liikkumista luonnossa moottorisahan tai kanssa ilman ja viihtyy myös halkokasan äärellä. Karjalaiseen tapaan hän on iloluontoinen ja tykkää hypätä hipoissa sekä viihtyy hyvin saunan lauteilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *