Haluatko tehdä töitä lasten kanssa? Oletko opiskelija ja/tai haluat kartuttaa kokemustasi työskentelemällä lasten parissa?

Tule lastenhoitajaksi Leijonaemojen vertaisryhmiin. Työhön kuuluu erityislasten ja sisarusten hoito ryhmien kokoontumisien aikana. Työaika on 2-3 tuntia kerralla. Toivomme, että olet lapsirakas, luotettava ja oma-aloitteinen. Aiempi kokemus erityislastenhoidosta on etu, mutta ei pakollinen.

Voit itse valita ajankohdat, jotka sopivat aikatauluusi. Voit myös toimia lastenhoitajana useassa ryhmässä. Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi ja kerro milloin ja missä ryhmässä olisit kiinnostunut toimimaan lastenhoitajana.

Jos toimit jo lastenhoitajana Leijonaemojen vertaisryhmässä, voit hakea palkkiota alla olevalla lomakkeella.

Lastenhoitajien palkkiohakemus

Lähetä palkkiohakemus kunkin lukukauden lopussa. Palkanmaksu tapahtuu 2 kertaa vuodessa, keväällä ryhmien jäätyä kesälomalle sekä vuoden lopussa, kun viimeinen ryhmäkerta on pidetty. Liitä skannattu verokortti tai toimita se osoitteeseen Leijonaemot ry, Huolintatalo, Pasilankatu 2, 00240 Helsinki. Palkanmaksuun liittyvistä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse toimisto@leijonaemot.fi tai puhelimitse 040 4877209.