Naarasleijona-koru ja Tiina

Naarasleijona Tiina

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Tiina Laitinen on toiminut pitkään vapaaehtoisena vertaisohjaajana Leijonaemot ry:n vertaisryhmässä. Hän on erittäin pidetty ja lämminhenkinen ohjaaja, jolla on aina aikaa kuunnella ryhmäläisiä. Yhdistyksessä arvostetaan Tiinan pitkäjänteistä sitoutumista toimintaan.

Tiina on aktiivinen omalla alueellaan muissakin vapaaehtoistyön muodoissa, kuten KYS:n vertaisiltamien järjestämisessä. Lisäksi hän on ollut yhdistyksemme vertaistapahtumien ideoijana ja toteuttajana. Tiinan erityisiä vahvuuksia on kaikkien huomioonottaminen ja kuuntelemisen taito.

Vuoden aikana palkitsemme vielä kolme muuta naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Leijonaemot ry:n hallituksen nimeämä raati valitsee osan saajista. Kolmen korun saajat valitaan ehdotusten perusteella. Voit ehdottaa naarasleijonaa täällä. Ehdottaneiden kesken arvotaan viisi Leijonaemojen tarinat -kirjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *