Naarasleijona-koru ja hymyilevä Pia

Naarasleijona Pia

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Pia Lemmetty on kolmen lapsen äiti sekä työssäkäyvä omaishoitaja. Työn ja yrittäjyyden ohessa Pia on tärkeä yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka edistää naarasleijonan tarmolla vammaisten lasten asioita.

Vahva, rohkea ja aikaansaava Pia oli Leijonaemot ry:n toinen puheenjohtaja 2013-2015 ja vei koko tarmollaan yhdistystä eteenpäin aivan uusiin vaikuttamisen mittoihin. Hän kehitti myös Leijonaemojen vertaistukitoimintaa.

Tällä hetkellä Pia jatkaa vaikuttamistyötään SMA Finland ry:n puheenjohtajana. Hän on myös määrätietoinen perheen ja työelämän yhdistämisen puolestapuhuja ja ratkaisujen hakija.


Vuoden aikana palkitsemme vielä 5 muuta naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Leijonaemot ry:n hallituksen nimeämä raati valitsee osan saajista. Kolmen korun saajat valitaan ehdotusten perusteella. Voit ehdottaa naarasleijonaa täällä. Ehdottaneiden kesken arvotaan viisi Leijonaemojen tarinat -kirjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *