Naarasleijona Mirva

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Mirva Salonen on yksi Leijonaemojen perustajajäsenistä ja Leijonaemot tarinat -kirjan kirjoittajista. Mirva on toiminut itse vertaisohjaajana ryhmässä ja hallituksen puheenjohtajana. Hän on ollut mukana kehittämässä Leijonaemojen vertaisohjaajien koulutusta sekä luomassa Leijonapartion toimintaa.

Mirva on ollut omalla eteenpäin katsovalla ja ratkaisukeskeisellä asenteellaan luomassa ja kehittämässä useita Leijonaemojen toimintamalleja. Mirvan tekemät tunnit Leijonaemojen ja erityislapsiperheiden hyväksi ovat korvaamattomia!

Vuoden aikana palkitsemme vielä neljä muuta naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Leijonaemot ry:n hallituksen nimeämä raati valitsee osan saajista. Kolmen korun saajat valitaan ehdotusten perusteella. Voit ehdottaa naarasleijonaa täällä. Ehdottaneiden kesken arvotaan viisi Leijonaemojen tarinat -kirjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *