Naarasleijona-koru ja Mervi

Naarasleijona Mervi

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Mervi Vastamäki on toiminut vertaisryhmän ohjaajana ja järjestänyt tapahtumia vanhemmille, perheille ja erityislasten sisaruksille. Hän on tuonut erityislapsiperheen arkea näkyväksi oman perhetilanteensa ja Leijonaemojen kautta.

Mervin vahvuuksia ovat tehokas organisointikyky, kokonaisuuksien hallinta sekä lämpö, jolla hän kohtaa jokaisen ihmisen. Hänellä on kyky saada ihmiset rentoutumaan ja osallistumaan. Erityisesti hänen sosiaaliset taitonsa tulevat esiin hänen toimiessaan nuorten kanssa. Mervi on henkilö, joka pistää tuulemaan ja laittaa itsensä aina satasella likoon Leijonaemoissa.

Vuoden aikana palkitsemme vielä kaksi muuta naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Leijonaemot ry:n hallituksen nimeämä raati valitsee osan saajista. Kolmen korun saajat valitaan ehdotusten perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *