Naarasleijona Laura

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Laura Tiilikka on toiminut pitkään Leijonaemojen vertaisryhmän ohjaajana, järjestänyt lukemattomia tapahtumia kotiseudullaan sekä vetänyt useita Leijonaemojen vertaistukiviikonloppuja ja innostanut myös puolisonsa mukaan toimintaan.

Erityislapsiperheen arkea Laura on tuonut esille monista eri näkökulmista: äitinä, puolisona, sisarusten äitinä. Laura on järjestänyt tapahtumia erityislapsiperheille Leijonaemojen Perhe edellä puuhun -hankkeen vapaaehtoisena.

Idearikas, lämmin ja organisointikykyinen Laura on vapaaehtoinen, joka pistää asioita tapahtumaan!

Viime vuonna alkaneen kampanjan aikana olemme palkinneet nyt 10 naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Onnittelemme vielä kerran kaikkia palkittuja ja kiitämme yhteistyökumppaniamme Kalevalakorua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *