Naarasleijona Kati

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Kati Oinonen on Leijonaemojen pitkäaikainen jäsen, joka on toiminut vapaaehtoisena ohjaajana Leijonaemojen erilaisissa vertaistukitapahtumissa. Hän on yksi Leijonaemojen sisarushankkeen vapaaehtoisista ja on järjestänyt aktiivisesti tapahtumia myös sisaruksille.

Kati on edistänyt erityislapsiperheiden asioita sekä vapaa-ajallaan että työelämässä, ja auttanut Leijonaemoja valtakunnallisessa verkostoitumisessa. Eloisan Katin seurassa on helppo olla, sillä mutkaton ja hersyvän iloinen Kati saa ujommatkin henkilöt rentoutumaan.

Viime vuonna alkaneen kampanjan aikana olemme palkinneet jo 9 naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *