Johannalle Naarasleijona

posted in: Vertaisten verkko | 0

Olemme jatkaneet jäsenkuntamme aktiivisten ja naarasleijonan mittoihin kasvaneiden Leijonaemojen huomioimista. Saimme yhteistyökumppaniksi Kalevalakorun. Suomen naarasleijona -koru on kunnianosoitus niille naisille, jotka ovat teoillaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.

Johanna Vesanen on toiminut hallituksen jäsenenä, varapuheenjohtajana, vetänyt vertaistukiviikonloppuja, osallistunut yhdistyksen viestinnän kehittämiseen ja ollut isossa roolissa Leijonaemojen juhlavuoden valokuvanäyttelyn järjestämisessä. Johanna on myös tuonut osaamistaan yhdistyksen talousasioiden hoitoon sekä rekrytointiprosesseihin ja ollut mukana hyväntekeväisyyshuutokaupan järjestämisessä.

Johannalle kaikki on mahdollista erityislapsensa kanssa. Lapsi on mukana perheen liikunnallisessa elämäntavassa, vaikka välillä tarvitaan apuvälineiden lisäksi kekseliäisyyttä ja rohkeutta. Johanna yhdistää äitiyden ja vastuullisen aseman työelämässä hämmästyttävän hyvin.


Vuoden aikana palkitsemme vielä 6 muuta naarasleijonaa. Kriteerinä on suurella sydämellä Leijonaemot ry:n ja/tai erityislapsiperheiden hyväksi tehty pitkäjänteinen vapaaehtoistyö. Leijonaemot ry:n hallituksen nimeämä raati valitsee osan saajista. Kolmen korun saajat valitaan ehdotusten perusteella. Voit ehdottaa naarasleijonaa täällä. Ehdottaneiden kesken arvotaan viisi Leijonaemojen tarinat -kirjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *