Toivomme uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi, jotta toiminta vastaisi yhä paremmin erityislasten vanhempien tarpeita. Jokaisella meistä on erilaisia taitoja ja monenlaista tietoa, joiden avulla voimme tukea toisia ihmisiä. Leijonaemojen toiminta nojautuu vahvasti yhdessä tehtyyn hyvään ja vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoistyöstä ei makseta rahallista korvausta, mutta se tarjoaa tekijälleen hyvän mielen lisäksi monenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa itseään, osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti.

Vapaaehtoistemme laajaan kirjoon kuuluu mm. vapaaehtoisia vertaisohjaajia, vertaisvastaajia, leijonapartiolaisia ja lastenhoitajia. Yhdistys tarjoaa vapaaehtoisille tarvittavaa koulutusta, virkistystä, huolehtii heidän jaksamisesta sekä korvaa vapaaehtoistyöstä koituneet kulut sopimuksen mukaisesti.

Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Leijonaemoissa ja tukemaan erityislapsiperheitä ympäri Suomen? Vapaaehtoistyösi voi olla kerta- tai kausiluonteinen ja voit määritellä itse työpanoksen keston ja laajuuden. Monilla pienillä asioilla saadaan isoja juttuja aikaiseksi! Tule mukaan auttamaan ja liity vapaaehtoiseksi: