Vapaaehtoistemme laajaan kirjoon kuuluu mm. vapaaehtoisia vertaisohjaajia, leijonapartiolaisia ja lastenhoitajia. Yhdistys tarjoaa vapaaehtoisille tarvittavaa koulutusta, virkistystä, huolehtii heidän jaksamisesta sekä korvaa vapaaehtoistyöstä koituneet kulut sopimuksen mukaisesti. Vapaaehtoistyöstä ei makseta rahallista korvausta, mutta se tarjoaa tekijälleen hyvän mielen lisäksi monenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa itseään, osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti. Tutustu vapaaehtoisuuden esitteeseen.

TOIMITKO JO LEIJONAEMOJEN VAPAAEHTOISENA? Vapaaehtoisten omilta sivuilta löydät hyödyllistä tietoa kuten Leijonaemot ry:n luentomateriaalit, ohjeistusta ja säännöt vapaaehtoisena toimimiseen, kulukorvauslomakkeen ja ohjeet kulukorvausten hakemiseen. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Kun kirjaudut sivutolle ensimmäistä kertaa tai jos salasanasi on unohtunut, voit palauttaa sen sisäänkirjautumisnäkymästä klikkaamalla näkymän alareunassa sijaitsevaa Salasana hukassa? -linkkiä. Kirjaudu sisään.

ETKÖ VIELÄ TOIMI VAPAAEHTOISENA? Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Leijonaemoissa ja tukemaan erityislapsiperheitä ympäri Suomen? Vapaaehtoistyösi voi olla kerta- tai kausiluonteinen ja voit määritellä itse työpanoksen keston ja laajuuden. Monilla pienillä asioilla saadaan isoja juttuja aikaiseksi! Tule mukaan auttamaan ja liity vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella. Jos lomake ei toimi laitteellasi tai ruudunlukuohjelmalla, lähetä yhteystietosi ja tieto mitä vapaaehtoistyötä haluaisit tehdä, sähköpostitse osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi.