tyttö ja koira

Valokeilassa: Pilvi

Kategoria: Päin perhettä | 0

Kansainvälistä sisarusten päivää vietetään 10.4.2019. Leijonaemot ottaa varaslähdön juhlapäivään ja esittelee tällä viikolla blogissa erityislasten sisaruksia.

Pilvi, 7 vuotta

Pilvi on seitsemänvuotias ekaluokkalainen. Hänen perheeseensä kuuluu äiti, isä, 9-vuotias isoveli sekä 11-vuotias sisko, joka on erityinen. Perheeseen kuuluu myös läähättävä ja karvainen jäsen, koira nimeltä Tyyne.

Pilvi ratsastaa, voimistelee ja pelaa tennistä. Hän shoppailee joskus äidin kanssa kahdestaan. Hänellä on paras ystävä, jonka kanssa on kiva leikkiä. Hän tykkää myös pelata puhelimella. Isosiskon kanssa yhteinen lempipuuha on heppapeli Star Stablen pelaaminen. Pilvi tykkää pelata muutenkin erilaisia pelejä.

Isoveli on Pilville tärkeä, koska ”se naurattaa mua joka päivä”. Sisarukset naurattavat usein toisiaan kilpaa.

Pilvi on ollut katsomassa isosiskoa sairaalassa. Sairaalareissussa oli kivaa, kun ehti samalla värittää kaloja ja skannata ne sairaalan akvaarioon.

Koulunkäynti ja harrastukset vievät paljon aikaa. Silloin, kun ei ole mitään ohjattua tekemistä ja ollaan vaan kotona, on yksi tekeminen ylitse muiden. Se on Tyyne-koiran rapsuttaminen.

Karolina Lamroth

Kirjoitus on osa Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hanketta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *