Vertaistukiviikonloppu vanhemmalle

100,00 150,00 

Antamalla lahjaksi erityislapsen vanhemmalle Leijonaemojen vertaistukiviikonlopun, mahdollistat yhden vanhemman tai pariskunnan osallistumisen kuluitta tapahtumaan. Näin lahjoitat tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevalle erityislapsen vanhemmalle mahdollisuuden vertaistukeen, arjesta irtiottoon ja omaan aikaan. Samalla lahjoituksellasi tuet koko perheen jaksamista. Lahjoitussumma käytetään 100% tapahtuman osallistumiskuluihin.

text/x-generic variable.php ( PHP script, ASCII text, with very long lines )
Poista valinta

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ole mukana tukemassa toimintaa, jossa pienilläkin teoilla saadaan aikaan suuria asioita! Kaikki lahjoittajat saavat kiitokseksi diplomin hyväntekeväisyydestä ja vähintään 50 € lahjoituksesta lähetämme myös Tassut ekokassin.

Lahjoituksen tehneiden yristysten on mahdollista mainostaa toimintaansa Leijonaemojen verkkosivulla tai somekanavilla. Merkitse tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään, jos toivot yhteydenottoa ja mietitään yhdessä miten tuemme erityislapsiperheitä jatkossakin (tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi).

Jos haluat kohdistaa lahjoituksesi nimetylle henkilölle, merkitse henkilön nimi/nimet lisätietoihin (huom, henkilön tulee itse ilmoittautua tapahtumaan).