Muttimaista tukea

5,00 30,00 

Mutti-lahjoituksilla kerätään varoja Leijonaemojen Ruokakassi-kampanjaan. Valitse lahjoitettava summa 5-30 euroa ja lisäämällä lahjoitusmäärää voit kasvattaa summaa. 80 euron lahjoituskertymällä lähtee yksi ruokakassi matkaan apua tarvitsevalle perheelle.  Mutti-lahjoitukset käytetään 100 % ruokakassien hankintaan.

Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut tai perheen taloudellinen tilanne on tiukilla. Lue lisää ruokakassituesta.

Poista valinta

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ole mukana tukemassa toimintaa, jossa pienilläkin teoilla saadaan aikaan suuria asioita! Kaikki lahjoittajat saavat kiitokseksi diplomin hyväntekeväisyydestä ja vähintään 50 € lahjoituksesta lähetämme myös Tassut ekokassin.

Lahjoituksen tehneiden yristysten on mahdollista mainostaa toimintaansa Leijonaemojen verkkosivulla tai somekanavilla. Merkitse tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään, jos toivot yhteydenottoa ja mietitään yhdessä miten tuemme erityislapsiperheitä jatkossakin (tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi).