Lastenhoitoa vertaisryhmään

150,00 300,00 

Lahjoittamalla Leijonaemojen vertaistukiryhmälle lastenhoitajan puolen vuoden (150 €) tai yhden vuoden (300 €) tapaamisiin, mahdollistat myös sellaisten vanhempien osallistumisen vertaistukiryhmiin, joilla ei ole mahdollisuutta lastenhoitoon. Lastenhoito toteutetaan vertaistukiryhmän lähettyvillä ja lastenhoitajina toimivat erityislasten kanssa pärjäävät ja kokeneet lastenhoitajat. Halutessasi voit valita paikkakunnan, jonne lahjoitus kohdistetaan (merkitse alue tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään). Katso toiminnassa olevat ryhmät.

 

text/x-generic variable.php ( PHP script, ASCII text, with very long lines )
Poista valinta

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ole mukana tukemassa toimintaa, jossa pienilläkin teoilla saadaan aikaan suuria asioita! Kaikki lahjoittajat saavat kiitokseksi diplomin hyväntekeväisyydestä ja vähintään 50 € lahjoituksesta lähetämme myös Tassut ekokassin.

Lahjoituksen tehneiden yristysten on mahdollista mainostaa toimintaansa Leijonaemojen verkkosivulla tai somekanavilla. Merkitse tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään, jos toivot yhteydenottoa ja mietitään yhdessä miten tuemme erityislapsiperheitä jatkossakin (tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi).