Lahjoitustuotteet

Lahjoita elämyksiä ja tukea erityislapsiperheille ja vanhemmille tuet koko perheen jaksamista.

Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa (RA/2020/1346) on voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Mutti tukea
Muttimaista tukea
Mutti-lahjoituksilla kerätään varoja Leijonaemojen Ruokakassi-kampanjaan. Valitse lahjoitettava summa 5-30 euroa ja lisäämällä lahjoitusmäärää voit kasvattaa summaa. 80 euron lahjoituskertymällä lähtee yksi ruokakassi matkaan apua tarvitsevalle perheelle.  Mutti-lahjoitukset käytetään 100 % ruokakassien hankintaan. Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut tai perheen taloudellinen tilanne on tiukilla. Lue lisää ruokakassituesta.
5,00 30,00  Valitse vaihtoehdoista
Tue leijonaemojen toimintaa
Tukea Leijonaemojen toimintaan
Lahjoittamalla pienenkin summan autat ja tuet erityislasten vanhempia ja erityislapsiperheitä Suomessa Leijonaemojen kautta. Jos haluat, voit itse määritellä mihin tarkoitukseen haluat kohdentaa tukesi (merkitse tieto tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään).  
5,00 100,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita lastenhoitoa
Lastenhoitoa vertaisryhmään
Lahjoittamalla Leijonaemojen vertaistukiryhmälle lastenhoitajan puolen vuoden (150 €) tai yhden vuoden (300 €) tapaamisiin, mahdollistat myös sellaisten vanhempien osallistumisen vertaistukiryhmiin, joilla ei ole mahdollisuutta lastenhoitoon. Lastenhoito toteutetaan vertaistukiryhmän lähettyvillä ja lastenhoitajina toimivat erityislasten kanssa pärjäävät ja kokeneet lastenhoitajat. Halutessasi voit valita paikkakunnan, jonne lahjoitus kohdistetaan (merkitse alue tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään). Katso toiminnassa olevat ryhmät.  
150,00 300,00  Valitse vaihtoehdoista
Ruokakassi lahjoitus
Ruokakassillinen tukea
Lahjoituksellasi mahdollistat ruokakassin verran tukea erityislapsiperheille. Yhden ruokassin arvo on 80 euroa ja voit päättää itse lahjoitettavien kassien määrän. Ruokakassillinen tukea -lahjoitukset käytetään 100 % ruokakassien hankintaan! Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut tai perheen taloudellinen tilanne on tiukilla. Lue lisää ruokakassituesta.
80,00  Lisää ostoskoriin
Lahjoita vertaistukiviikonloppu
Vertaistukiviikonloppu vanhemmalle
Antamalla lahjaksi erityislapsen vanhemmalle Leijonaemojen vertaistukiviikonlopun, mahdollistat yhden vanhemman tai pariskunnan osallistumisen kuluitta tapahtumaan. Näin lahjoitat tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevalle erityislapsen vanhemmalle mahdollisuuden vertaistukeen, arjesta irtiottoon ja omaan aikaan. Samalla lahjoituksellasi tuet koko perheen jaksamista. Lahjoitussumma käytetään 100% tapahtuman osallistumiskuluihin.
100,00 150,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita vertaistukipäivä
Vertaistukipäivä vanhemmalle
Antamalla lahjaksi erityislapsen vanhemmalle Leijonaemojen vertaistukipäivän, mahdollistat yhden vanhemman tai pariskunnan osallistumisen kuluitta tapahtumaan. Näin lahjoitat tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevalle erityislapsen vanhemmalle mahdollisuuden vertaistukeen ja lepohetkeen arjen haasteiden keskellä. Samalla lahjoituksellasi tuet koko perheen jaksamista. Lahjoitussumma käytetään 100% tapahtuman osallistumiskuluihin.
30,00 45,00  Valitse vaihtoehdoista
Tue erityislapsiperhettä
Tukea erityislapsiperheelle
Lahjoittamalla Leijonapartiotyöhön, autat akuuttia tukea ja apua tarvitsevia erityislapsiperheitä arjen asioissa. Tämä voi sisältää pieniä kodin korjaustöitä, lastenhoitoapua, tukea hakemusten ja oikaisuvaatimusten tekemiseen tai jotain muuta Leijonapartion toteuttamaa kotiin vietävää apua erityislapsiperheisiin.  
50,00 1 000,00  Valitse vaihtoehdoista