Lahjoitustuotteet

Lahjoita elämyksiä ja tukea erityislapsiperheille ja vanhemmille tuet koko perheen jaksamista.

Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa (RA/2018/1116) on voimassa 31.12.2020 saakka. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Tue leijonaemojen toimintaa
Tukea Leijonaemojen toimintaan
Lahjoittamalla pienenkin summan autat ja tuet erityislasten vanhempia ja erityislapsiperheitä Suomessa Leijonaemojen kautta. Jos haluat, voit itse määritellä mihin tarkoitukseen haluat kohdentaa tukesi (merkitse tieto tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään).  
5,00 100,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita lastenhoitoa
Lastenhoitoa vertaisryhmään
Lahjoittamalla Leijonaemojen vertaistukiryhmälle lastenhoitajan puolen vuoden (150 €) tai yhden vuoden (300 €) tapaamisiin, mahdollistat myös sellaisten vanhempien osallistumisen vertaistukiryhmiin, joilla ei ole mahdollisuutta lastenhoitoon. Lastenhoito toteutetaan vertaistukiryhmän lähettyvillä ja lastenhoitajina toimivat erityislasten kanssa pärjäävät ja kokeneet lastenhoitajat. Halutessasi voit valita paikkakunnan, jonne lahjoitus kohdistetaan (merkitse alue tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään). Katso toiminnassa olevat ryhmät.  
150,00 300,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita virkistysilta
Virkistystä vertaisvanhemmille
Lahjoittamalla Leijonaemojen vertaistukiryhmälle tai joukolle erityislasten vanhempia virkistysillan, tarjoat paikalliselle vertaistukiryhmälle tai alueen erityislasten vanhemmille mahdollisuuden yhdessä olemiseen ja irtiottoon vertaisten seurassa. Halutessasi voit valita alueen/paikkakunnan, jonne lahjoitus kohdistetaan (merkitse alue tilauslomakkeen lisätiedot-kenttään).  
500,00 1 000,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita vertaistukiviikonloppu
Vertaistukiviikonloppu vanhemmalle
Antamalla lahjaksi erityislapsen vanhemmalle Leijonaemojen vertaistukiviikonlopun, mahdollistat yhden vanhemman tai pariskunnan osallistumisen kuluitta tapahtumaan. Näin lahjoitat tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevalle erityislapsen vanhemmalle mahdollisuuden vertaistukeen, arjesta irtiottoon ja omaan aikaan. Samalla lahjoituksellasi tuet koko perheen jaksamista. Lahjoitussumma käytetään 100% tapahtuman osallistumiskuluihin.
100,00 150,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita vertaistukipäivä
Vertaistukipäivä vanhemmalle
Antamalla lahjaksi erityislapsen vanhemmalle Leijonaemojen vertaistukipäivän, mahdollistat yhden vanhemman tai pariskunnan osallistumisen kuluitta tapahtumaan. Näin lahjoitat tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevalle erityislapsen vanhemmalle mahdollisuuden vertaistukeen ja lepohetkeen arjen haasteiden keskellä. Samalla lahjoituksellasi tuet koko perheen jaksamista. Lahjoitussumma käytetään 100% tapahtuman osallistumiskuluihin.
30,00 45,00  Valitse vaihtoehdoista
Tue erityislapsiperhettä
Tukea erityislapsiperheelle
Lahjoittamalla Leijonapartiotyöhön, autat akuuttia tukea ja apua tarvitsevia erityislapsiperheitä arjen pienissä asioissa. Tämä voi sisältää pieniä kodin korjaustöitä, ruokakassi-avustusta, lastenhoitoapua tai muuta Leijonapartion toteuttamaa akuuttia kotiin vietävää apua erityislapsiperheisiin.  
50,00 1 000,00  Valitse vaihtoehdoista