Jäsenyydet ja lahjoitukset

Liittymällä Leijonaemot ry:n jäseneksi olet mukana Leijonaemojen yhteisössä, jossa sekä saat että annat vertaistukea – et ole yksin. Jäsenmaksullasi tuet myös muita erityislasten vanhempia. Vuosimaksu on 15 euroa.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä niin yritykset kuin yksityishenkilötkin. Vuosimaksu on 300 euroa.

Voit myös tehdä kertaluonteisia lahjoituksia lahjoittamalla haluamasi summan tukemaan erityislapsiperheitä Leijonaemojen kautta.

Verkkokaupan kautta voi lahjoittaa 10 eurosta alkaen ja MobilePayn kautta voit lahjoittaa haluamasi summan numeroon 38266.

Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa (RA/2020/1346) on voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Isänpäivälahja
Isien vertaistukiviikonloppu isänpäivälahjaksi
Ilahduta isää ja osta hänelle isänpäivälahjaksi irtiotto arjesta Leijonaemojen isien vertaistukiviikonlopussa. Vuoden 2023 erityislasten isien vertaistukiviikonloppu järjestetään 20.-22.1.2023 Backbyn kartanossa, Espoossa. Tapahtuman tiedot voit katsoa tämän linkin kautta. Valitse osallistumismaksu ja maksusuorituksen jälkeen saat lahjakoodin, jolla isä voi lunastaa viikonlopun osallistumismaksun. Lahjakoodi saapuu sähköpostitse ennen isänpäivää maksun suorittaneelle. Koodi pitää lunastaa 13.1.2023 mennessä. Lunastamattomia koodeja ei hyvitetä. Osallistumismaksu Leijonaemot ry:n jäsenille on 100 €/hlö ja muille 140 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita saatavilla 70 euron lisämaksusta (jäsenet 170 €/hlö ja muut 210 €/hlö).
100,00 210,00  Valitse vaihtoehdoista
Lahjoita
Tue erityislapsiperheitä
Lahjoittamalla autat ja tuet erityislasten vanhempia ja erityislapsiperheitä Suomessa Leijonaemojen kautta. Voit valita haluamasi summan alla olevasta valikoista ja maksaa verkkopankin kautta. Voit myös lahjoittaa suoraan MobilePayn kautta numeroon 38266 haluamasi summan. Kuten sanonta kuuluu, Pienistä puroista syntyy suuri joki ja jokaisella eurolla on merkitystä.  
10,00 500,00  Valitse vaihtoehdoista
Liity kannatusjäseneksi
Kannatusjäsenyys
Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea Leijonaemot ry:n toimintaa liittymällä kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenyys on toistaiseksi voimassa ja uusitaan kerran vuodessa. Lähetämme kannatusjäsenille Leijonaemot ry:n diplomin kiitokseksi hyväntekeväisyydestä.
300,00  / vuosi Liity jäseneksi
Liity jäseneksi
Henkilö- tai perhejäsenyys
Leijonaemot ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki erityislasten vanhemmat. Jäsenmaksu on 15 euroa ja maksetaan kerran vuodessa. Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu suoritetaan liittymisen yhteydessä. Jäsenyys on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Tieto jäsenyyden uusimisesta ja maksulinkki saapuvat jäsenen sähköpostiin kerran vuodessa ja jäsenyys jatkuu automaattisesti maksusuorituksen jälkeen. LIITY JÄSENEKSI: täytä Kassa -sivulla pyydetyt jäsentiedot. Pariskunnat ja huoltajat tai vanhemmat voi liittää perhejäseniksi valitsemalla perhejäsenyyden ja ilmoittamalla puolison tiedot. Jäsenyys vahvistuu maksusuorituksella. Uudet jäsenet saavat tervetulopaketin postitse noin kuukauden kuluessa liittymisen jälkeen! Tervetuloa mukaan Leijonaemoihin!
15,00  / vuosi Liity jäseneksi