Jäsenyydet ja lahjoitukset

Leijonaemot ry:n jäseniksi voivat liittyä erityislasten vanhemmat. Jäsenyys on perhekohtainen samassa kotitaloudessa asuville vanhemmille. Jäsenmaksu on 15 euroa ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin.

Tukijäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Tukijäsenmaksu on 25 €/12 kk.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä niin yritykset kuin yksityishenkilötkin. Kannatusjäsenmaksu on 150 €/12 kk.

Voit myös tehdä kertaluonteisia lahjoituksia lahjoittamalla haluamasi summan tukemaan erityislapsiperheitä Leijonaemojen kautta. Verkkokaupan kautta voi lahjoittaa 10 eurosta alkaen ja MobilePayn kautta voit lahjoittaa haluamasi summan numeroon 38266.

Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa (RA/2020/1346) on voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Jäsenyys
Perhejäsenyys
Leijonaemot ry:n jäseniksi voivat liittyä erityislasten vanhemmat. Jäsenyys on perhekohtainen samassa kotitaloudessa asuville vanhemmille. Jäsenmaksu on 15 euroa ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu suoritetaan liittymisen yhteydessä. Jäsenmaksun maksulinkki saapuu sähköpostitse kerran vuodessa ja on voimassa 14 vrk. Jäsenyys vahvistuu/jatkuu maksusuorituksella. Maksamattomat jäsenet eronneiksi jäsenmaksun laiminlyönnin jälkeen. LIITY JÄSENEKSI: täytä Kassa -sivulla pyydetyt jäsentiedot. Jos perheen molemmat vanhemmat liittyvät jäseniksi, lisää toisen vanhemman tiedot jäsenhakemukseen (nimi ja sähköpostiosoite) ja hän saa sähköpostitse viestin, jossa voi antaa suostumuksen tietojensa tallentamiseen. Uudet jäsenet vahvistuksen liittymisestä sähköpostitse noin kuukauden kuluessa liittymisen jälkeen!
15,00  / vuosi Liity jäseneksi
Tukijäsenyys
Tukijäsenyys
Yksityishenkilöt voivat tukea Leijonaemot ry:n toimintaa liittymällä tukijäseniksi. Tukijäsenyyden kautta erityislapsiperheiden omaiset kuten isovanhemmat, voivat tukea erityislasten vanhempien hyvinvointia ja jaksamista Leijonaemojen kautta. Tukijäsenyys on toistaiseksi voimassa ja uusitaan kerran vuodessa. Lähetämme tukijäsenille Leijonaemot ry:n diplomin kiitokseksi tuesta.
25,00  / vuosi Liity jäseneksi
Liity kannatusjäseneksi
Kannatusjäsenyys
Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea Leijonaemot ry:n toimintaa liittymällä kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenyys on toistaiseksi voimassa ja uusitaan kerran vuodessa. Lähetämme kannatusjäsenille Leijonaemot ry:n diplomin kiitokseksi hyväntekeväisyydestä.
150,00  / vuosi Liity jäseneksi
Lahjoita
Tue erityislapsiperheitä
Lahjoittamalla autat ja tuet erityislasten vanhempia ja erityislapsiperheitä Suomessa Leijonaemojen kautta. Voit valita haluamasi summan alla olevasta valikoista ja maksaa verkkopankin kautta. Voit myös lahjoittaa suoraan MobilePayn kautta numeroon 38266 haluamasi summan. Kuten sanonta kuuluu, Pienistä puroista syntyy suuri joki ja jokaisella eurolla on merkitystä.  
10,00 500,00  Valitse vaihtoehdoista