Leijonaemot haastaa toimijoita mukaan tekemään hyvää. Järjestämällä yhdessä Leijonaemojen kanssa Tassutempauksen, olet mukana auttamassa tukea tarvitsevia erityislapsiperheitä Suomessa.

Tempauksien tuotot käytetään kokonaisuudessaan ruokakassi-apuun. Leijonaemot tarjoaa väliaikaista tukea Leijonaemoperheille lahjoittamalla ruokakasseja perheille osana Leijonapartion toimintaa. Lue lisää Ruokakassi-kampanjasta.

Tassutempaus voi olla järjestäjän oma tapahtuma, keräys tai muu toimintamuoto, jolla varoja kerätään. Tempaus voidaan myös järjestää yhteistyössä Leijonaemojen kanssa, jolloin Leijonaemot auttaa järjestelyissä ja yhdistysten toimijoita on mukana tempauksen toteutuksessa.

Jos sinulla tai yritykselläsi ei juuri nyt ole mahdollisuutta osallistua tempaukseen, voit tehdä myös ruokakassilahjoituksen. Lahjoita ruokakassi

Lue Leijonaemojen blogista miten Leijonaemoilta saatu ruoka-apu on vaikuttanut perheiden elämään.


Me olemme Mukana

Ravintola Ultima Fiasco

Kansainvälisenä pastapäivänä 2020 ravintola Ultima Henri Alenin johdolla järjesti tempauksen ja tarjoili pastaa hyvä mielen kera. Päivän tuotto mahdollisti yli sadan ruokakassin toimituksen tukea tarvitseville perheille! “Itselleni kyse on vain siitä että pienet asiat voivat saada ihmiset iloisiksi ja samalla itsellekin se tuo mielihyvää perustyön ohessa.” -kertoo Henri Alen syistään lähteä tukemaan Ruokakassi-kampanjaa. Ultima on jälleen mukana tänäkin vuonna 24.10.2021 pastapäivän merkeissä ja tarjoilee herkullista tomaattipastaa yhdessä Leijonaemot ry:n kanssa, joko paikan päällä syötynä tai mukaan pakattuna. Tutustu tapahtumaan

Odd Fellow -veljeskunta on tukenut Leijonamoja 3000 €:n lahjoituksella vähävaraisten jäsenten auttamiseksi.


Haluatko järjestää tempauksen?

Täytä lomakkeen tiedot ja otamme sinuun yhteyttä pikemmiten!