Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa RA/2020/1346 on voimassa 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Klikkaa tassua ja lahjoita

Lahjoitukset

Tekemällä lahjoituksen Leijonaemot ry:lle tuet erityislapsiperheitä Suomessa. Kerätyt varat käytetään erityislasten vanhempien sekä perheiden tukemiseen.  Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan sekä määritellä mihin tarkoitukseen haluat tuen kohdentaa. Lahjoituksen voi kohdentaa myös alueelliseen toimintaan.

Voit myös lahjoittaa Mobile Payn kautta numeroon 38266.

Klikkaa tassua ja liity tukijäseneksi

Tukijäsenyys

Yksityishenkilöt voivat liittyä Leijonaemojen tukijäseniksi ja tukea toimintaa. Tukijäsenyyden kautta erityislapsiperheiden omaiset kuten isovanhemmat, voivat tukea erityislasten vanhempien ja perheiden hyvinvointia ja jaksamista. Tukijäsenet saavat kampanjaetuuksia Leijonaemojen ja yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Tukijäsenmaksu on 25 euroa ja voimassa 12 kuukautta liittymisestä eteenpäin.

Klikkaa tassua ja liity kannatusjäseneksi

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenyys on hyvä vaihtoehto yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat tukea toimintaamme. Kannatusjäsenyydellä tuet erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia, sekä autat vanhempia voimaan paremmin jolloin koko perhe voi paremmin! Kiitokseksi lähetämme kannatusjäsenille Leijonaemot ry:n kunniadiplomin. Kannatusjäsenmaksu on 150 euroa ja voimassa 12 kuukautta liittymisestä eteenpäin.

Verkkokauppa

Verkkokaupassa myydään Leijonaemojen tuotteita. Tuotemyynnistä saatu tuotto menee kokonaisuudessaan Leijonaemot ry:n toiminnan tukemiseen. Verkkokaupan kautta voi myös liittyä jäseneksi tai kannatusjäseneksi sekä lahjoittaa rahaa erityislapsiperheiden tukemiseen Leijonaemojen kautta. Klikkaa itsesi verkkokauppaan, ja tue toimintaa erityislapsiperheiden hyväksi!

Toimitus -ja maksuehdot
Tuotteet maksetaan heti verkkopankin kautta ja tilaukset käsitellään vähintään kerran viikossa ja toimitetaan asiakkaalle viipymättä, viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tilauksen käsittelystä. Erillisiä postitusmaksuja ei peritä. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Tutustu toimitus -ja maksuehtoihin.

Kumppanuudet ja kampanjat

Yrityksillä ja toimijoilla on myös mahdollisuus tukea Leijonaemoja tarjoamalla kampanjaetuuksia kuten tuotealennuksia, ilmaislippuja tai muita etuuksia Leijonaemojen jäsenille. Jos sinulla on toimi tai yritys, jonka tuotteista tai palveluista haluat tarjota mukavia alennuksia, ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi. Kampanjaetuuksia tarjoavat toimijat voivat mainostaa toimintaansa Leijonaemojen verkkosivuilla ja somekanavilla. Verkkosivuillamme vierailee yli 5000 kävijää joka kuukausi.

Kiitos, että olet mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita!