Lahjoitukset

Tekemällä lahjoituksen Leijonaemot ry:lle tuet erityislapsiperheitä Suomessa. Kerätyt varat käytetään erityislasten vanhempien sekä perheiden tukemiseen.  Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan sekä määritellä mihin tarkoitukseen haluat tuen kohdentaa. Lahjoituksen voi kohdentaa myös alueelliseen toimintaan.

Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa RA/2020/1346 on voimassa 1.1.2021 alkaen. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Voit myös valita kannatusjäsenyyden, jonka vuosimaksu on 300 euroa.

Lahjoita Liity kannatusjäseneksi

Kumppanuudet ja kampanjat

Yrityksillä ja toimijoilla on myös mahdollisuus tukea Leijonaemoja tarjoamalla kampanjaetuuksia kuten tuotealennuksia, ilmaislippuja tai muita etuuksia Leijonaemojen jäsenille. Jos sinulla on toimi tai yritys, jonka tuotteista tai palveluista haluat tarjota mukavia alennuksia, ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi. Kampanjaetuuksia tarjoavat toimijat voivat mainostaa toimintaansa Leijonaemojen verkkosivuilla ja somekanavilla. Verkkosivuillamme vierailee yli 5000 kävijää joka kuukausi.

Kiitos, että olet mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita!