Lahjoitukset

Tekemällä lahjoituksen Leijonaemot ry:lle tuet erityislapsiperheitä Suomessa. Kerätyt varat käytetään erityislasten vanhempien sekä perheiden tukemiseen.  Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan sekä määritellä mihin tarkoitukseen haluat tuen kohdentaa. Lahjoituksen voi kohdentaa myös alueelliseen toimintaan. Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa (RA/2018/1116) on voimassa 1.1.2019 – 31.12.2020. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Voit myös valita kannatusjäsenyyden, jonka vuosimaksu on 300 euroa.

Lahjoita Liity kannatusjäseneksi

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Voit myös tukea toimintaa lahjoittamalla tuotteita Leijonaemojen hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Omistatko liikeyrityksen tai onko kenties tuttavallasi oma yritys? Leijonaemot ry kerää toimintaansa varoja Facebookissa toimivan Hyväntekeväisyyshuutokaupan kautta. Olemme saaneet mahtavia lahjoituksia, mutta tarvitsisimme koko ajan uusia huudettavia kohteita. Tuotteet voivat olla tavaroita, tavarapaketteja, lippuja tapahtumiin, matkoja, kauneudenhoitopaketteja, yms. (mielellään yli 50 euron arvoisia). Lahjoittanut yritys saa mainosta niin huutokaupan Facebook-sivun kuin Leijonaemojen verkkosivuilla. Ota yhteys huutokauppa@leijonaemot.fi tai puh. 040 4877209, jos yritykselläsi olisi jotakin lahjoitettavaa!

Kumppanuudet ja kampanjat

Yrityksillä ja toimijoilla on myös mahdollisuus tukea Leijonaemoja tarjoamalla kampanjaetuuksia kuten tuotealennuksia, ilmaislippuja tai muita etuuksia Leijonaemojen jäsenille. Jos sinulla on toimi tai yritys, jonka tuotteista tai palveluista haluat tarjota mukavia alennuksia, ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi. Kampanjaetuuksia tarjoavat toimijat voivat mainostaa toimintaansa Leijonaemojen verkkosivuilla ja somekanavilla. Verkkosivuillamme vierailee yli 5000 kävijää joka kuukausi.

Kiitos, että olet mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita!