Toiminnanjohtajaksi Leijonaemot ry:lle

Kategoria: Astetta asiallisemmin | 0

Kiva nähdä sinut täällä! Mahdatko sinä olla etsimämme uusi toiminnanjohtaja? Edellisen toiminnanjohtajan siirryttyä uusiin haasteisiin tarjolla on isot saappaat erityislapsiperheitä tukevan yhdistyksemme kipparina. Vilkaise, mitä meillä on tarjolla!

Työnkuva

Toiminnanjohtajana vastaat Leijonaemot ry:n toiminnan kehittämisestä, taloudesta, rahoituksesta sekä yhdistyksen arjen jouhevasta toiminnasta. Toimit suunnannäyttäjänä ja organisoit yhdistyksen toimintaa isosta kuvasta käsin. Työkaverina sinulla on viisi muuta järjestöalan ammattilaista sekä liuta vapaaehtoisia. Toimit monenlaisissa verkostoissa sujuvasti, niin yhdistyksen hallituksen, vapaaehtoisten, jäsenten, muiden järjestötoimijoiden kuin viranomaistenkin kanssa. Saat yhdistysarjen pyörimään!

Mistä toiminnanjohtajan arki koostuu? Päiväsi pitävät sisällään hallinnollisia tehtäviä, projektipalavereja, budjetointia, rahoituksen järjestämistä, hallitustyöskentelyä, tapahtumia, sidosryhmä- ja verkostoyhteistyötä, lausuntojen laatimista sekä paljon muuta. Tärkein yksittäinen tehtävä kuitenkin on olla tietoinen yhdistyksen nykytilasta (erityisesti talous) ja johtaa tekemistä oikeaan suuntaan.

Pari faktaa työsuhteesta:

 • Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva
 • Toimipiste Helsingissä Paciuksenkadulla
 • Aloitus mahdollisimman pian, mutta viimeistään maaliskuun aikana
 • Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä eri puolilla Suomea

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mahdollisuus etätöihin (noin 2pv viikossa)
 • Merkityksellisen ja tärkeän työn suomalaisten erityislapsiperheiden tukena
 • Rutkasti vastuuta ja vapautta edistää ja kehittää kansallisesti arvostettua yhdistystä
 • Hyvät mahdollisuudet yhdistää työ- ja yksityiselämän aikatauluja
 • Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja liikuntaa

Tällaisia asioita arvostamme uudessa toiminnanjohtajassa:

 • Järjestelmällinen ja priorisoiva työote
 • Osaa johtaa ja nostattaa tiimihenkeä
 • Hallitsee talouden ja HR:n prosessit
 • Prosessiorientoituneesta tyypistä ei olisi yhtään haittaa
 • Osaa toimia hyvin meidän sidosryhmiemme kanssa
 • Halu edistää erityislapsiperheiden asemaa Suomessa
 • Kokemus järjestötyöstä tai sosiaalialalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä
 • Sellainen tyyppi, joka uskaltaa laittaa itsensä likoon meidän kanssa

Arvostamme todella paljon kokemusta ja näyttöä aiemmasta esimiestyöstä ja toiminnan johtamisesta. STEA-rahoituksen tunteminen on myös iso plussa!

Näin haet

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen toiminnanjohtaja@leijonaemot.fi. Haku on auki 24.1.2019 asti. Aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ensimmäisten saavuttua, joten älä sinäkään turhaan viivyttele hakemuksesi kanssa.

Toivomme, että hakemuksestasi löytyy tiivistelmä, jossa on kolme mielestäsi tärkeintä kohtaa miksi sinut tulisi valita Leijonaemojen toiminnanjohtajaksi

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen hakijaan ja ilmoitamme prosessin etenemisestä sähköpostitse. Tavoitteenamme on hoitaa haastattelut 28.1. – 15.2. välisenä aikana. Rekrytointipäätöksen teemme viimeistään helmikuun loppuun mennessä, tai kun löydämme tehtävään sopivan henkilön.

Teemme rekrytoinnissa yhteistyötä rekrytointikonsultti Jesse Helinin kanssa. Myös hän voi olla hakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin aikana.

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos mahdollista, pyri soittamaan meille varsinaisiin soittoaikoihin, niin ehdimme käymään kysymyksesi läpi huolella. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Terhi Kolari (vt. toiminnanjohtaja) antaa lisätietoja ma 14.1.2019 klo 16:30-18:00, to 17.1. klo 9:30-11:30 ja ti 22.1. klo 8:30-9:30 numerossa 040 4877209.

Leijonaemot ry

Leijonaemot ry on vuonna 2005 perustettu yhdistys, jonka tehtävänä on edistää erityislapsiperheiden asemaa Suomessa ja lisää perheiden hyvinvointia järjestämällä mahdollisuuksia vertaistukeen. Tällä hetkellä yhdistyksellämme on 1900 jäsentä. Järjestämme erilaisia tapahtumia perheille ja vanhemmille, pidämme erityislapsiperheiden puolia olemalla mukana erilaisissa kannanotoissa sekä laatimalla lausuntoja. Emme myöskään unohda erityislasten sisaruksia. Tarjoamme myös mahdollisuuksia osallistua luonto- ja eläinavusteiseen toimintaan. Toimintamme on diagnoosirajoista riippumatonta ja toimintaamme voi osallistua myös muutkin kuin jäsenemme. Leijonaemojen toimistossa Helsingissä työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi viisi työntekijää. Lue lisää toiminnastamme osoitteesta https://www.leijonaemot.fi/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *