Korona-pandemian asettamien rajoitusten vuoksi Leijonaemot tarjoaa väliaikaista tukea Leijonaemoperheille lahjoittamalla ruokakasseja perheille. Lahjoitukset perheille mahdollistaa yksityislahjoitukset sekä Odd Fellows – säätiö.

Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu perheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut. Myös perheen taloudellinen tilanne huomioidaan hakemuksessa.

Hakuohjeet: täytä kaikki vaaditut tiedot hakemukseen (puutteellisia hakemuksia ei käsitellä). Hakija valitsee itse toivomansa toimittajan, sekä valmiin ruokakassin tai peruselintarviketilauksen. Jos valitset peruselintarvikkeita, kokoamme kassiin lapsiperheiden tarvitsemia tuotteita. Kohtaan “Ruokakassin toimittajan verkko-osoite” tulee laittaa toimiva linkki palveluntuottajan tilauslomakkeeseen. Yhden ruokatilauksen arvo on maks. 80e ja enintään 3 ruokatilausta yhdeltä perheeltä (enintään yksi tilaus / 2 viikkoa).

Esimerkkejä toimittajista: Alepa kauppakassi, Anton&Anton, Feelia, Fiksuruoka, Kauppahalli24.fi, K-ruoka, Matsmart, Menevä, Ruokaboksi, Sannan ruokakassi. Huom: toistaiseksi ei toimituksia Foodien /S-ryhmän kautta!

Hakukelpoisia ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet, jotka ovat suorittaneet vuoden 2020 jäsenmaksun 17.3.2020 mennessä. Hakemukset käsitellään ja tilataan palveluntuottajalta siinä järjestyksessä kun ne saapuvat. Huomioithan, että ruokakassillinen tukea -palvelu on uusi tukimuoto, ja samalla kuin me opettelemme parasta toimintamallia, myös toimittajilla on ruuhkaa. Saat siis sähköpostiin tiedon mahdollisimman pian hakemuksesi hyväksymisestä. Tämän jälkeen voi vielä kulua hyvä tovi ennen, kuin kassi saapuu perille. Odotathan siis kärsivällisesti! Leijonaemot ei vastaa palveluntuottajan toimitusehdoista kuten toimituksen kestosta tai muista palveluun liittyvistä ongelmista. Ruokakasseja toimitaan niin kauan kun lahjoitusvarat riittävät. Tiedustelut vain sähköpostitse ruokakassi@leijonaemot.fi.

Huom: lomakeessa * -merkityt kentät ovat pakollisia.


kylläkyllä

enkyllä