Kumppanuusetuja Leijonaemot ry:n jäsenille:

art4u verkkokauppa tarjoaa pientä piristystä kotiseinille: 15% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista koskien myös lahjakortteja. Alennuksen saa aktivoimalla kampanjakoodin “leijonaemo“. Tiedustelut puhelimitse: 0500-705409.

BowlCircus keilaviihdekeskus tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille keilaratavuoroja pääkaupunkiseudun Sellon (Espoo) ja Flamingon (Vantaa) keilaviihdekeskuksissa alennettuun jäsenhintaan: 12 € su-to klo 10-14 ja 16 € su-to klo 14-22 (rata/tunti).

Ellen&Elviira -lastenvaate/tavara -liike: 10% alennus kaikista tuotteista. Alennuksen saa, jos tilaa esim. netistä ja laittaa viesti-kenttään maininnan Leijonaemo. Myymälä sijaitsee Vaasassa.

Hyvinvointialan liitto ry ja Restel Oy tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille hotelliyöpymisistä -17% ja -10% kokouspakettien hinnoista alennusta. Tiedustelut toimisto@leijonaemot.fi.

Ipanainen, Iloa lapsiperheiden arkeen: 5% alennus ostoksista Ipanaisen verkkokaupassa ja myymälässä. Alennus ei koske kirpputorivarauksia, lahjakortteja eikä vuokrauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Myymälä sijaitsee Helsingissä. Pyydä alennuskoodi toimisto@leijonaemot.fi.

Kehonhuolto Pipsa Pullola tarjoaa 15% alennuksen kaikista hoidoista koodilla “leijonaemo“. Hoitola sijaitsee Helsingissä.  Ajanvaraus ja hinnasto.

Pedapuu tuottaa, kehittää ja valmistaa pedagogista kuvitettua materiaalia varhaiskasvatukseen, lapsiperheille, erityslapsille sekä kouluille. Jäsenille tarjotaan -10% alennus koodilla PEDAPUU.

Sallan Lumous tarjoaa Leijonaemoille mahdollisuuden vuokrata loma-asuntoa (B-huoneisto) Sallatunturissa alennettuun hintaan 750€/vko ilman loppusiivousta (norm. 1000-1200€/vko). Majoitukseen mahtuu 8 henk. ja lisäksi kohteessa on matkasänky nuorimmalle. Vuokraukset ja tiedustelut: info@rukko.fi.

Onko sinulla tai tiedossasi toimi tai yritys, jonka tuotteista haluat kertoa jäsenille ja tarjota mukavia alennuksia? Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493 (ma-to klo 14-18).