Leijonaemojen yhteistyökumppanit tarjoavat etuja Leijonaemot ry:n jäsenille:

art4u verkkokauppa tarjoaa pientä piristystä kotiseinille: 15% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista koskien myös lahjakortteja. Alennuksen saa aktivoimalla kampanjakoodin “leijonaemo“. Tiedustelut puhelimitse: 0500-705409.

BowlCircus keilaviihdekeskus tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille keilaratavuoroja pääkaupunkiseudun Sellon (Espoo) ja Flamingon (Vantaa) keilaviihdekeskuksissa alennettuun jäsenhintaan: 12 € su-to klo 10-14 ja 16 € su-to klo 14-22 (rata/tunti).

Ellen&Elviira -lastenvaate/tavara -liike: 10% alennus kaikista tuotteista. Alennuksen saa, jos tilaa esim. netistä ja laittaa viesti-kenttään maininnan Leijonaemo. Myymälä sijaitsee Vaasassa.

Erityisvaateompelimo Tuula Takala toimittaa yksilöllisiä ja räätälöityjä vaatteita vammaisille ja liikuntarajoitteisille: 10% alennus Leijonaemoille. Tiedustelut puhelimitse: 040 757 9948.

Hyvinvointialan liitto ry ja Restel Oy tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille hotelliyöpymisistä -17% ja -10% kokouspakettien hinnoista alennusta. Tiedustelut toimisto@leijonaemot.fi.

Ipanainen, Iloa lapsiperheiden arkeen: 5% alennus ostoksista Ipanaisen verkkokaupassa ja myymälässä. Alennus ei koske kirpputorivarauksia, lahjakortteja eikä vuokrauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Myymälä sijaitsee Helsingissä. Pyydä alennuskoodi toimisto@leijonaemot.fi.

Kehonhuolto Pipsa Pullola tarjoaa 15% alennuksen kaikista hoidoista koodilla “leijonaemo“. Hoitola sijaitsee Helsingissä.  Ajanvaraus ja hinnasto.

Kuntosali Become tarjoaa kuntoilua erikoishinnoin: Aloitusmaksu 10€ (norm 25€). Kuntosalikortti 29,90€/kkKuntosali + ryhmäliikunta 49€/kk. Muut ehdot kuten sivuilla www.become.fi kerrotaan. Hinnat koskevat myös perheenjäseniä ja ennenkuin aloitat ota yhteyttä Leijonaemoihin, toimisto@leijonaemot.fi, jolloin voimme välittää salille tiedon jäsenyydestäsi ennen ilmottautumistasi ja maksamistasi. Salille saa ottaa kaverin tutustumaan ja kohteessa on erillinen sali naisille, toinen sali sekä miehille että naisille. Kuntosali sijaitsee Espoon Kivenlahdessa.

Ruohonjuuri tarjoaa 5% alennuksen kaikista tuotteista Ruohonjuuren verkkokaupassa. Pyydä alennuskoodi toimisto@leijonaemot.fi.

Sallan Lumous tarjoaa Leijonaemoille mahdollisuuden vuokrata loma-asuntoa (B-huoneisto) Sallatunturissa alennettuun hintaan 750€/vko ilman loppusiivousta (norm. 1000-1200€/vko). Majoitukseen mahtuu 8 henk. ja lisäksi kohteessa on matkasänky nuorimmalle. Vuokraukset ja tiedustelut: info@rukko.fi.

Urheiluhierojat Minna & Paula Ylöjärveltä tarjoavat 15% alennuksen hierontojen hinnasta vuonna 2018. Yhteystiedot ja nettiajanvaraus löytyy sivulta www.minnajapaula.fi. Ajanvarauksen yhteydessä laita lisätietokohtaan maininta leijonaemo.

 

Onko sinulla tai tiedossasi toimi tai yritys, jonka tuotteista haluat kertoa jäsenille ja tarjota mukavia alennuksia? Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493 (ma-to klo 14-18).