Leijonaemot ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki erityislasten vanhemmat! Jäsenmaksu on 15 euroa kalenterivuodessa. Etko vielä jäsen? Liity mukaan Leijonamoihin. Kaikkea Leijonaemojen toimintaa ohjaa kymmenen kultaista sääntöä.

Leijonaemojen tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, osallistu tapahtumaan! Jäsenenä kuitenkin saat etuuksia kuten alennetun osallistumismaksun ja etuoikeuden osallistujien valinnassa yhdistyksen tapahtumiin, voit hakea taloudellista tukea yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin sekä liittyä jäsenten suljettuun Leijonaemot Facebook-ryhmään. Lisäksi jäsenille tarjotaan kausittaisia kampanjaetuuksia Leijonaemot -tuotteista sekä Leijonaemojen yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Jäsenet voivat myös osallistua tapahtumien ilmaislippujen jakoon Leijonaemojen kautta.

Tukea tapahtumien osallistumismaksuihin sekä matkakuluihin

Jäsenillä on mahdollisuus anoa tukea yhdistyksen järjestämien tapahtumien osallistumismaksuihin sekä matkakuluihin. Tuen saamisen edellytyksenä on yhdistyksen jäsenyys vähintään 3 kk liittymisestä sekä jäsenmaksun suorittaminen. Hae tukea. Siirry tuleviin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kampanjaetuudet

Leijonaemot tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa kampanjaetuuksia jäsenilleen. Katso kampanjaetuudet

Leijonaemot ry saa vaihtelevasti jakoon ilmaislippuja eri yhteistyötahojen kautta joita jaetaan jäsenistölle. Usein ilmaisliput saapuvat lyhyellä aikavälillä, joka asettaa rajoitteita jakamisen suhteen. Mikäli lipunhakijoita on enemmän kuin lippuja on tarjolla, arvotaan osallistujat. Etusijalla ovat jäsenperheet jotka eivät ole aikaisemmin Leijonaemot ry:n kautta lippuja saaneet ja yhdistyksen vapaaehtoiset. Ilmaislippuja tarjotaan vain jäsenmaksunsa suorittaneille jäsenille.

Leijonaemo -tuotteet

Leijonaemot-logolla varustettuja tuotteita on myynnissä Leijonaemojen verkkokaupassa. Tuotteista tarjotaan kausittaisia kampanjaetuuksia jäsenille.

Vertaistukea jäsenille

Leijonaemoperheet voivat pyytää tukea ja konkreettista apua Leijonpartion kautta. Leijonaluuri tarjoaa vertaistukea puhelimitse ja soittaa voi anonyymisti. Leijonaemot ry järjestää myös monenlaista toimintaa, jonka kautta erityislasten vanhemmat ja perheet pääsevät tutustumaan toisiinsa. Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain jäsentapaamisia ja kaikille erityislasten vanhemmille avoimia tapaamisia. Vertaistuki -viikonloppuja ja -päiviä, perhetapahtumia sekä kuukasittain kokoontuvia vertaistukiryhmiä järjestetään eri puolilla Suomea (katso tulevat tapahtumat). Vertaistapahtumiin ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, eikä yhdistyksen jäsenyyttä vaadita. Jäsenille on lisäksi oma suljettu Leijonaemot Facebook-ryhmä, missä vanhemmat voivat saada virtuaalista vertaistukea. Katso tulevat tapahtumat