Koronapandemian asettamien rajoitusten vuoksi Leijonaemot tarjoaa väliaikaista tukea lahjoittamalla ruokakasseja Leijonaemoperheille. Lahjoitukset perheille mahdollistaa yksityis- ja yrityslahjoitukset. Tutustu tai liity lahjoittajiin

Lue Leijonaemojen blogista miten Leijonaemoilta saatu ruoka-apu on vaikuttanut perheiden elämään.

Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu perheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut. Myös perheen taloudellinen tilanne huomioidaan hakemuksessa.

Ruokakassit tilataan K-ryhmän kaupoista, joista saaja voi kassin noutaa (ei kuljetusta.) Kassit pitävät sisällään peruselintarvikkeita huomioiden erityisruokavaliot/allergiat (esim. gluteeniton, vegaaninen).

Hakukelpoisia ovat Leijonaemot ry:n jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet*, jotka kokevat perheen tilanteen olevan sellainen, että ruokakassille on tarvetta. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin voimme kasseja toimittaa, valitsemme kassien saajat hakemukseen kirjoitettujen perusteiden perusteella. Hakemukset käsitellään ja tilataan palveluntuottajalta siinä järjestyksessä kun ne saapuvat. Jos hakemuksesi on hyväksytty, saat lisätietoja sähköpostitse ruokakassin toimituksesta. *Vuosittainen jäsenmaksu tulee olla suoritettuna 30.11.2020 jälkeen.

Kevään 2021 ruokakassi-kampanja on päättynyt. Keräämme parhaillaan lahjoituksia syksyn ruokakassi-kampanjaan. Lahjoita

Tiedustelut vain sähköpostitse ruokakassi@leijonaemot.fi.

HAKULOMAKE: hakuaika on päättynyt 15.5.2021.