Onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja Anne Korolainen tarjoaa – 10 % alennuksen kaikista palveluista jäsenille. Lisäksi Pirkanmaalla toimivalle vertaistukiryhmälle maksuton rentoutumishetki 15-30 min (ota yhteys vertaistuki@leijonaemot.fi).

art4u verkkokauppa tarjoaa pientä piristystä kotiseinille: -15 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista koskien myös lahjakortteja. Alennuksen saa aktivoimalla kampanjakoodin “leijonaemo“. Tiedustelut puhelimitse: 0500-705409.

Holiday Club tarjoaa Leijonaemot ry:n jäsenille -15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista: Turun Caribia hotelli ja Villas, Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot, Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot, Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot, Salla hotelli ja loma-asunnot, Saariselkä hotelli ja loma-asunnot, sekä Vierumäki Villas asunnot. Alennus koskee myös loma-asuntokohteita Airisto, Calahonda (Espanja), Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali. Hotellissa hintaan sisältyvät majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk. Saat alennuksen tekemällä varauksen puhelimitse ja kertomalla olevasi Leijonaemot ry:n jäsen. Lisätiedot tarvittaessa: toimisto@leijonaemot.fi.

Kehonhuolto Pipsa Pullola tarjoaa – 15 % alennuksen kaikista hoidoista koodilla “leijonaemo“. Hoitola sijaitsee Espoossa.  Ajanvaraus ja hinnasto.

Kokokidi verkkokauppa tarjoaa – 20 % alennuksen My Week ja Mun Päivä tuotteista jäsenille. Jäsenillä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan ja käyttämään sekä viikkokalenteria että päivän rutiineihin keskittyviä Mun Päivä -magneetteja alennettuun hintaan.

Pedapuu tuottaa, kehittää ja valmistaa pedagogista kuvitettua materiaalia varhaiskasvatukseen, lapsiperheille, erityslapsille sekä kouluille. Jäsenille tarjotaan -10 % alennus koodilla PEDAPUU

Planet Dzii tarjoaa yksilökäynnit taideterapiaohjaajan vetämään ratkaisukeskeiseen taideterapiaan 12,40 €/käynti. Jäsentarjous on määräaikainen ja voimassa vuoden 2021 joulukuuhun saakka. Tämä hinta koskee käyntejä terapeutin työhuoneella, mutta kotikäynnit mahdollisia llisämaksua vastaan.

Sallan Lumous tarjoaa Leijonaemoille mahdollisuuden vuokrata loma-asuntoa (B-huoneisto) Sallatunturissa alennettuun hintaan 750€/vko ilman loppusiivousta (norm. 1000-1200€/vko). Majoitukseen mahtuu 8 henk. ja lisäksi kohteessa on matkasänky nuorimmalle. Vuokraukset ja tiedustelut: info@rukko.fi. Tutustu Sallan Lumoukseen Facebookissa.

Onko sinulla tai tiedossasi toimi tai yritys, jonka tuotteista haluat kertoa jäsenille ja tarjota mukavia alennuksia? Ota yhteyttä toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493 (ma-to klo 14-18).