Espoo brunssi

Ravintola Fat Lizard Tietotie 1, Espoo, Suomi

Espoon vertaistukiryhmä osallistuu brunssille sunnuntaina 21.4.2024, tule mukaan!

Vertaistukiryhmä Sastamala

Sastamalan kirjasto Sillankorvankatu 1, Sastamala, Suomi

Tule mukaan erityislasten ja - nuorten vanhempien vertaistukiryhmään Sastamalaan! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Vertaistukea verkossa

Leijonaemojen erityislasten vanhemmille suunnattu verkkoryhmä kokoontuu! Järjestämme kaikille erityislasten vanhemmille avoimen verkkovertaisryhmän tiistaina 23.4. klo 18 alkaen. Ryhmäkerran aluksi on pieni esittelykierros, jossa voi kertoa itsestään juuri sen verran kuin haluaa. Sen jälkeen lyhyt keskustelun avaus, ja vapaata keskustelua. Toiveita… Jatka lukemista: Vertaistukea verkossa

Vertaistukiryhmä Hämeenlinna

Tervetuloa vertaistukiryhmään Hämeenlinnaan! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Vertaistukiryhmä Imatra

Olavinkulma Olavinkatu 13, Imatra

Tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaistuki-iltaan Imatralle!

Vertaistukiryhmä Helsinki

Perhetalo Unikko Unikkotie 8, Helsinki

Tervetuloa helmikuussa starttaavaan Helsingin vertaistukiryhmään! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Muuramen vappubrunssi 27.4.

Muuramen perhekeskus Virastotie 5, 40950, Muurame

Muuramen erityisen ihanat äidit ja isät toivotetaan tervetulleeksi vappubrunssille 27.4 klo 13-15! Luvassa makeaa ja suolaista syötävää sekä hyvää seuraa!

Vertaisryhmä Espoo

Tapiolan kirkko Kirkkopolku 6, Espoo, Suomi

Tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaistukiryhmään Espooseen! Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17.30 - 19.30 Tapiolan kirkossa.

Vertaistukiryhmä Hyvinkää

Tervetuloa mukaan Hyvinkään vertaistukiryhmään! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Erityiset emot – vertaistukiryhmä Turku

Kohtaamispaikka Tärsky Läntinen Pitkäkatu 33, Turku, Suomi

Tärsky jatkaa yhdessä Leijonaemojen kanssa vanhempien vertaistukiryhmää Turussa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille erityislasten vanhemmille yli lasten diagnoosirajojen.

Vertaistukiryhmä Kotka

Karhulan perhekeskuksen kohtaamispaikka Karjalantie 10-12, Karhula

Tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaistukiryhmään Kotkaan! Ryhmä kokoontuu Karhulan perhekeskuksen kohtaamispaikassa.

Vertaistukiryhmä Loviisa

Loviisan kirjasto Kuningattarenkatu 3

Erityislasten vanhempien vertaistukiryhmä Loviisan kirjastossa

Leijonaemot