Ladataan tapahtumat

Tulevat tapahtumat › Vertaistuki -viikonloput

tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi tapahtumat

tapahtuma Views Navigation

tapahtumat Haku

Viikonloput on tarkoitettu kaikille erityislasten vanhemmille yli lasten diagnoosirajojen. Tapahtumat ovat vain aikuisille eikä lasten osallistuminen ole mahdollista. Lastenhoitoa ei järjestä tapahtuman aikana. Osallistujat ovat vastuussa omasta turvallisuudestaan tapahtuman aikana eikä osallistujia ole vakuutettu Leijonaemot ry:n toimesta.

Näytä osallistumisohjeet

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta  johtuen. liity jäseneksi.

Ilmoittautuminen aukaistaan 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Osallistumismaksu: Viikonlopun hinta on 60 €/hlö la-su, 80 €/hlö pe-su tai 100 €/pariskunta la-su, 120 €/pariskunta pe-su Leijonaemot ry:n jäsenille. Ei jäsenille hinta on 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta viikonloppuihin. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa (rajoitetusti 1 hengen huoneita tarjolla lisämaksusta). Viikonloppuun voi myös osallistua ilman majoitusta, mutta viikonlopun hinta on sama kuin majoittuville.

Osallistujien valinta ja vahvistus: Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtumakalenterista löydät Leijonaemojen tulevat tapahtumat. Leijonaemojen tapahtumat ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille. Tervetuloa mukaan!

List of tapahtumat

Viikonloppu aikuistuvien nuorten vanhemmille, Espoo

15.3.2019 @ 18:0017.3.2019 @ 14:00

Viikonloppu on tarkoitettu vanhemmille, joiden erityistä tukea tarvitse nuori on aikuistumassa.

Yksinhuoltajaisien ja -äitien viikonloppu, Kaarina

24.5.2019 @ 18:0026.5.2019 @ 14:00

Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, isille ja äideille, ketkä elävät yksinhuoltajan arkea.

Parisuhteesta hyvinvointia vertaistukiviikonloppu

2.8.2019 @ 18:004.8.2019 @ 14:00

Voimia, vertaistukea ja työkaluja parisuhteeseen kun perheessä erityistä tukea tarvitseva lapsi tai perheenjäsen.

+ Vie tapahtumat

Leijonaemot