Ladataan tapahtumat

Tulevat tapahtumat › Vertaistuki -päivät

tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi tapahtumat

tapahtuma Views Navigation

tapahtumat Haku

Vertaistuki –päivät/illat on tarkoitettu kaikille erityislasten vanhemmille yli lasten diagnoosirajojen. Tapahtumat ovat vain aikuisille eikä lasten osallistuminen ole mahdollista. Lastenhoitoa ei järjestä tapahtuman aikana. Osallistujat ovat vastuussa omasta turvallisuudestaan tapahtuman aikana eikä osallistujia ole vakuutettu Leijonaemot ry:n toimesta.

Näytä osallistumisohjeet

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. liity jäseneksi

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/hlö, muille 40 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Hemmottelu- ja hyvinvointipäivät: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman (hemmottelu/aktiviteetit) lisäksi lounaan/iltapalan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Ilmoittautuminen aukaistaan 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Osallistujien valinta ja vahvistus: Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk (tai 30 vrk hemmottelupäivissä) ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistus esitettäessä osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtumakalenterista löydät Leijonaemojen tulevat tapahtumat. Leijonaemojen tapahtumat ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille. Tervetuloa mukaan!

List of tapahtumat

saunailta 24.1.2020 forssassa

Saunailta erityislasten vanhemmille, Forssa

24.1. @ 18:00

Saunailtaa vietetään Forssan vertaistukiryhmän 10-vuotistaipaleen kunniaksi.

Saunailta erityislasten vanhemmille, Kokkola

1.2. @ 17:3023:00

Saunailtaa vietetään Illan ohjelmassa vertaistuen lisäksi saunomista ja rentoa yhdessäoloa iltapalan kera.

Ryhtiä raha-asioihin, Oulu

15.2. @ 10:0016:00

Miten saada käytettävissä olevat rahat riittämään paremmin? Mitä tukia erityislapsiperheiden on mahdollista saada? Voiko talouttaan hallita? Tule ottamaan yhdessä selvää!

Voimaannuttava valokuvauspäivä, Helsinki

29.2. @ 10:0017:15

Tervetuloa mukaan vanhempien hyvinvointipäivään. Ohjelmassa vertaistukea ja voimaannuttavaa valokuvausta.

Urapäivä erityislasten vanhemmille, Espoo

7.3. @ 08:3016:00

Tervetuloa mukaan vanhempien Why Not? -päivään! Päivä on tutkimusmatka omiin vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin työelämässä.

Ryhtiä raha-asioihin, Tampere

14.3. @ 10:0016:00

Miten saada käytettävissä olevat rahat riittämään paremmin? Mitä tukia erityislapsiperheiden on mahdollista saada? Voiko talouttaan hallita? Tule ottamaan yhdessä selvää!

TAHTO-valmennus Leijonaemoille

30.3.

Toivotamme kaikki Leijonaemot ry:n jäsenet mukaan Varpu Hintsasen ohjaamaan TAHTO-valmennukseen. Valmennus tapahtuu verkossa ja sisältää yhden livetapaamisen.

Hikiliikuntapäivä erityislasten vanhemmille, Tampere

18.4. @ 10:0017:00

Tervetuloa mukaan vanhempien liikunnalliseen päivään. Ohjelmassa liikunnan lisäksi lounas ja vertaistukea. Päivän päätteeksi mahdollisuus jäädä saunomaan.

Ryhtiä raha-asioihin, Helsinki

25.4. @ 10:0016:00

Miten saada käytettävissä olevat rahat riittämään paremmin? Mitä tukia erityislapsiperheiden on mahdollista saada? Voiko talouttaan hallita? Tule ottamaan yhdessä selvää!

+ Vie tapahtumat

Leijonaemot