Ladataan tapahtumat

Tulevat tapahtumat › Perhetapahtumat

tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi tapahtumat

tapahtuma Views Navigation

tapahtumat Haku

Leijonaemot järjestää tapahtumia koko perheelle. Tapahtumien tarkoituksena on tukea koko perheen, myös erityislasten sisarusten jaksamista. Tapahtumissa on ohjelmaa koko perheelle sekä mukavaa yhdessäoloa. Osassa tapahtumissa on järjestetty lastenhoito, jotta vanhemmat voivat rauhassa keskustella keskenään.

Näytä osallistumisohjeet

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. liity jäseneksi

Osallistumismaksut

Perhepäivät: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe, muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Perhetapahtuma (1 yö): 100 €/perhe ja muille 140 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Perheviikonloput (pe-su): 120 €/perhe ja muille 160 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Ilmoittautuminen aukaistaan 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Osallistujien valinta ja vahvistus: Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistus esitettäessä osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtumakalenterista löydät Leijonaemojen tulevat tapahtumat. Leijonaemojen tapahtumat ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille. Tervetuloa mukaan!

List of tapahtumat

perheretki 26.6.2019

Perheretki Vepsän saareen, Turku

26.6. @ 11:0018:00

Tule mukaan tutustumaan Vepsän saareen, joka on toiminut muinoin salakuljettajien piilopaikkana!

Sisarusten (7-12v) seikkailutapahtuma, Vaasa

6.7. @ 12:0016:00

Oletko seikkailun tarpeessa? Nyt on sellainen tiedossa 7-12-vuotiaille sisaruksille ja heidän vanhemmilleen.

lapset huvipuistossa

Perheiden päivä Särkänniemessä

11.8. @ 10:0013:00

Särkänniemi ja Ingman tarjoavat 11.8. perheille ilmaisen aamupäivän Särkänniemessä.

perheiden luontoviikonloppu

Perheiden luontoviikonloppu, Saariselkä

23.8. @ 18:0025.8. @ 15:00

Viikonlopun aikana touhutaan yhdessä ulkona ja metsässä muiden erityislapsiperheiden kanssa. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Sisarusten (12-17v) karting-tapahtuma, Forssa

28.8. @ 16:3019:00

Hei sinä 12-17-vuotias sisarus! Kaipaatko elämääsi vauhtia? Tule kokeilemaan karting-ajoa hyvässä seurassa!

Sisarusviikonloppu (12-17v), Hämeenlinna

30.8. @ 17:001.9. @ 13:00

Hei kaikki 12-17-vuotiaat sisarukset vanhempineen! Tulkaa mukaan viettämään rentoa viikonloppua uimisen, keilailun, seikkailun ja hyvän seuran parissa.

perhe luonnossa

Perheiden luontoviikonloppu, Hauho

6.9. @ 18:008.9. @ 15:00

Viikonlopun aikana retkeillään Lautsian kartanon ympäristössä, valmistetaan retkieväitä trangialla, saunotaan ja tutustutaan toisiin erityislapsiperheisiin.

perhe retkellä

Perheiden seikkailuviikonloppu, Nuuksio

6.9. @ 18:008.9. @ 15:00

Nuuksion metsiin perheitä johdattaa psykologi ja eräopasopiskelija Markus Mattsson. Luvassa mm. jännittäviä köysiratoja! Viikonlopun teemana kulkee pelit ja leikit.

Sisarusten (7-11v) hevostelutapahtuma, Forssa

8.9. @ 14:0016:30

Hei 7-11-vuotias sisarus. Tule vanhempasi kanssa hoitamaan hevosia, ratsastamaan ja tapaamaan muita sisaruksia.

perheiden luontoretki, poika metsässä

Luontoelämyksiä ja vertaistukea -viikonloppu, Kaarina

13.9.15.9.

Perheiden luontoviikonloppu, joka on suunnattu vaikeasti vammaisten, alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheille.

+ Vie tapahtumat

Leijonaemot