Ladataan tapahtumat

Tulevat tapahtumat › Perhetapahtumat

tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi tapahtumat

tapahtuma Views Navigation

tapahtumat Haku

Leijonaemot järjestää tapahtumia koko perheelle. Tapahtumien tarkoituksena on tukea koko perheen, myös erityislasten sisarusten jaksamista. Tapahtumissa on ohjelmaa koko perheelle sekä mukavaa yhdessäoloa. Osassa tapahtumissa on järjestetty lastenhoito, jotta vanhemmat voivat rauhassa keskustella keskenään.

Näytä osallistumisohjeet

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. liity jäseneksi

Osallistumismaksut

Perhepäivät: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe, muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Perhetapahtuma (1 yö): 100 €/perhe ja muille 140 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Perheviikonloput (pe-su): 120 €/perhe ja muille 160 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Ilmoittautuminen aukaistaan 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Osallistujien valinta ja vahvistus: Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtumakalenterista löydät Leijonaemojen tulevat tapahtumat. Leijonaemojen tapahtumat ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille. Tervetuloa mukaan!

List of tapahtumat

Sisarusten (7-11v) keilaustapahtuma, Mikkeli

4.5. @ 13:0015:00

7-11-vuotiaille erityislasten sisarusten keilaustapahtuma, jossa keilauksen lomassa herkutellaan ja tavataan muita sisaruksia.

Sisarusviikonloppu, Espoo

17.5. @ 17:0019.5. @ 13:00

Viikonloppu on tarkoitettu 12-17-vuotiaille erityislasten sisaruksille ja heidän vanhemmilleen. Perheestä voi osallistua yksi lapsi ja yksi vanhempi. Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja tekemistä muiden sisarusten ja vanhempien kesken.

malike meets kenguru 18.5.2019

Malike meets Kenguru -kokeilutapahtuma, Vihti

18.5. @ 13:0017:00

Tervetuloa kokeilemaan harrastus- ja toimintavälineitä lauantaina 18.5. Salmen ulkoilualueelle Nuuksioon.

perheiden luontoretki

Perheiden luontoretki, Helsinki

19.5. @ 10:00

Tervetuloa mukaan nauttimaan luontoelämyksistä yhdessä muiden perheiden kanssa Skatan tilalle Helsingin Vuosaareen.

Perheiden luontoviikonloppu, Kokkola

24.5. @ 18:0026.5. @ 15:00

Tapahtuma on täynnä! Voit ilmoittautua varasijalle. Lämpimästi tervetuloa meren äärelle Kokkolaan Nuorisokeskus Villa Elbaan viettämään luonnonläheistä viikonloppua koko perheen kesken.

Lasten lentoretket, Helsinki

26.5. @ 12:00

Lentoretket ovat tarkoitettu perheille, joiden lapsi on ollut tai on hoidossa jossain suomen yliopistollisista lastenklinikoista. Ilmoittaudu mukaan, paikkoja tarjolla rajoitetusti.

+ Vie tapahtumat

Leijonaemot