Ladataan tapahtumat

Tulevat tapahtumat › Perhetapahtumat

tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi tapahtumat

tapahtuma Views Navigation

tapahtumat Haku

Leijonaemot järjestää tapahtumia koko perheelle. Tapahtumien tarkoituksena on tukea koko perheen, myös erityislasten sisarusten jaksamista. Tapahtumissa on ohjelmaa koko perheelle sekä mukavaa yhdessäoloa. Osassa tapahtumissa on järjestetty lastenhoito, jotta vanhemmat voivat rauhassa keskustella keskenään.

Näytä osallistumisohjeet

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. liity jäseneksi

Osallistumismaksut

Perhepäivät: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe, muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Perhetapahtuma (1 yö): 100 €/perhe ja muille 140 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Perheviikonloput (pe-su): 120 €/perhe ja muille 160 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Ilmoittautuminen aukaistaan 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Osallistujien valinta ja vahvistus: Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtumakalenterista löydät Leijonaemojen tulevat tapahtumat. Leijonaemojen tapahtumat ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille. Tervetuloa mukaan!

List of tapahtumat

Perheiden ympäristötaidepäivä, Helsinki

3.3. @ 10:0015:00

Tervetuloa mukaan hauskaan koko perheen ulkoilupäivään rakentamaan ympäristötaideteoksia Skatan tilalle!

Apassionata -esitys sisaruksille, Turku

9.3. @ 13:00

Apassionata hevosshow erityislasten sisarukselle. Esityksen lisäksi ohjelmassa on vertaistukea ja ruokailu.

Sisarusten teatteriretki Me Rosvolat -esitys, Forssa

17.3. @ 14:0016:30

Teatteriretki 7-11-vuotiaille erityislasten sisaruksille Forssassa.

Sisarusten Pakohuone-seikkailupeli, Forssa

22.3. @ 17:3021:00

Tervetuloa kaikki 12-17-vuotiaat erityislasten sisarukset pelaamaan Pakohuone-peliä Forssaan!

Perheiden kylpyläpäivä, Imatra

6.4. @ 10:0014:00

Iloista polskuttelua kylpylässä muiden erityislapsiperheiden kanssa Imatran kylpylässä.

Sisarusviikonloppu, Hämeenlinna

12.4. @ 17:0014.4. @ 13:00

Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten 7-11-vuotiaille sisaruksille ja heidän vanhemmilleen. Viikonloppuna on luvassa uimista, hohtokeilausta, kotaretki sekä discoilua pääsiäisteemalla!

Perheiden maatilapäivä, Lohtaja

14.4. @ 13:0016:00

Tervetuloa mukaan hauskaan koko perheen luontopäivään Niemi-Erkkilän Lammastilalle.

Perheiden luontoviikonloppu, Kokkola

24.5. @ 18:0026.5. @ 15:00

Lämpimästi tervetuloa meren äärelle Kokkolaan Nuorisokeskus Villa Elbaan viettämään luonnonläheistä viikonloppua koko perheen kesken.

+ Vie tapahtumat

Leijonaemot