Ladataan tapahtumat

Tulevat tapahtumat › Perhetapahtumat

tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi tapahtumat

tapahtuma Views Navigation

tapahtumat Haku

Valtioneuvoston tekemän valmiuslain täytäntöönpanon vuoksi Leijonaemojen vertaistapahtumat ovat peruttu tai siirretty pidettäväksi myöhäisempänä ajankohtana. Tutkimme parhaillaan mahdollisuutta tuottaa virtuaalista vertaistukea. Tiedotamme muutoksista ja julkaisemme tapahtumien tulevat ajankohdat heti kun ne ovat saatavilla.

Leijonaemot järjestää tapahtumia koko perheelle. Tapahtumien tarkoituksena on tukea koko perheen, myös erityislasten sisarusten jaksamista. Tapahtumissa on ohjelmaa koko perheelle sekä mukavaa yhdessäoloa. Osassa tapahtumissa on järjestetty lastenhoito, jotta vanhemmat voivat rauhassa keskustella keskenään.

Näytä osallistumisohjeet

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun ja ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. liity jäseneksi

Osallistumismaksut

Perhepäivät: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe, muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera.

Perhetapahtuma (1 yö): 100 €/perhe ja muille 140 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Perheviikonloput (pe-su): 120 €/perhe ja muille 160 €/perhe (2-4 henk.). Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 20 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perheittäin.

Ilmoittautuminen aukaistaan 12 viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Osallistujien valinta ja vahvistus: Etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtuman käynnistymistä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella, joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksamattomat varaukset vapautetaan ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistus esitettäessä osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtumakalenterista löydät Leijonaemojen tulevat tapahtumat. Leijonaemojen tapahtumat ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille. Tervetuloa mukaan!

List of tapahtumat

Sisarusten päivän etkot, Helsinki

8.4. @ 17:0019:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU.

Luontoelämyksiä ja vertaistukea -viikonloppu, Saariselkä

24.4.26.4.

Tule mukaan perheiden luontoviikonloppuun nauttimaan luontoelämyksistä ja vertaistuesta. TAPAHTUMA ON PERUTTU.

Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus, Helsinki

16.5. @ 08:3017.5. @ 16:00

Malikkeen toimintavälinekoulutus tarjoaa tietoa ja ratkaisuja vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumiseen ja osallisuuden mahdollistamiseen.

Perheiden sporttipäivä, Lempäälä

16.5. @ 11:0017:00

Erityislapsiperheiden yhteinen sporttipäivä. Päivän aikana pidetään myös Leijonaemot ry:n kevätkokous.

Perhe edellä Kiviniityn Kotieläinpuistoon, Sastamala

6.6. @ 10:0016:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU
Päivässä erityislapsiperheillä mahdollisuus tutustua Kiviniityn Kotieläinpuiston eläimiin ja toimintaan.

Liikkeelle luontoon, Nuuksio

6.6. @ 13:0017:00

Vammaisjärjestöt ja soveltavan liikunnan järjestöt kutsuvat kaikki Liikkeelle luontoon päivään!

Isä & sisarusviikonloppu (12-17v), Nastola

7.8. @ 17:009.8. @ 13:00

Huomio erityislasten sisarukset ja isät ja bonus-isät! Tulkaa yhdessä pitämään hauskaa kuplafutiksen, kaupunkisodan, uimisen ja hyvän seuran parissa!

Kissankulman perhepäivä, Hämeenlinna

29.8. @ 10:0015:30

Päivässä erityislapsiperheillä mahdollisuus tutustua Kissankulman eläinpihan eläimiin ja eläinten hoitoon.

Perhepäivä Savikon tilalla, Vihti

29.8. @ 12:0016:00

Päivässä erityislapsiperheillä mahdollisuus tutustua Savikon tilan eläimiin ja toimintaan.

Leijonaemopäivät 2020, Nastola

18.9. @ 18:0020.9. @ 12:00

Valtakunnalliset Leijonaemopäivät 2020 järjestetään Pajulahden liikuntakeskuksessa Nastolassa.

Perhe edellä luontoon -viikonloppu, Nurmes

2.10.4.10.

Tule mukaan perheiden yhteiseen luontoviikonloppuun nauttimaan mukavasta tekemisestä ja vertaistuesta.

+ Vie tapahtumat

Leijonaemot