Vertaistukiryhmä Kotka

Karhulan perhekeskuksen kohtaamispaikka Karjalantie 10-12, Karhula

Tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaistukiryhmään Kotkaan! Ryhmä kokoontuu Karhulan perhekeskuksen kohtaamispaikassa.

Erityislasten perheleiri, Kajaani

Joutenlammen kurssikeskus Joutenlammentie 294, Salmijärvi, Suomi

Lähde mukaan erityislasten leirille, jossa vertaistuen lisäksi on paljon mukavaa tekemistä koko perheelle! Leiriohjelmassa on ulkoilua (sää huomioiden), makkaranpaistoa iltanuotiolla, rantasaunan pehmeät löylyt ja muuta ohjattua toimintaa. 

Vertaisryhmä Espoo

Tapiolan kirkko Kirkkopolku 6, Espoo, Suomi

Tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaistukiryhmään Espooseen! Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17.30 - 19.30 Tapiolan kirkossa.

Vierailu Eduskunnassa

Eduskunta Mannerheimintie 30, Helsinki

Tervetuloa vierailemaan Eduskunnassa! Vierailuun kuuluu 45 minuutin ohjattu opastus, sen jälkeen kansanedustajan ja erityislapsen vanhemman Hanna Holopaisen tapaaminen. Vierailun päätteeksi Leijonaemot tarjoavat osallistujille kahvit ravintolakabinetissa. 

Vertaistukiryhmä verkossa

Tervetuloa verkkovertaistuen pariin tiistaina 28.5. klo 18 alkaen. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan riippumatta lapsen diagnoosista tai diagnoosittomuudesta.

Vertaistukiryhmä Hämeenlinna

Tervetuloa vertaistukiryhmään Hämeenlinnaan! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Vertaistukiryhmä Imatra

Olavinkulma Olavinkatu 13, Imatra

Tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaistuki-iltaan Imatralle!

Vertaistukiryhmä, Oulu

Oulun seudun omaishoitajat Isokatu 47, katutaso, Oulu

Tervetuloa kahville erityislasten vanhempien vertaistukiryhmään keskiviikkona 29.5. klo 17-19!

Farmaseutin Tassutorstai

Leijonaemojen jäsen, farmaseutti Anu toivottaa kaikki tervetulleeksi Tassutorstai-luennolle, jossa käsitellään lasten lääkinnän erityispiirteitä ja asioita, jotka voivat helpottaa lääkehoidon onnistumista. Luennon lopussa on reilusti aikaa kysymyksille, kysyä voi anonyymisti tai tuttuun tapaan mikrofonilla / chatin kautta.

Vertaistukiryhmä Helsinki

Perhetalo Unikko Unikkotie 8, Helsinki

Tervetuloa helmikuussa starttaavaan Helsingin vertaistukiryhmään! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Vertaistukiryhmä Hyvinkää

Tervetuloa mukaan Hyvinkään vertaistukiryhmään! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki erityislasten vanhemmat, jäsenyyttä tai diagnooseja ei tarvita.

Leijonaemot