Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Yksinhuoltajaisien ja -äitien viikonloppu, Laukaa

5.11. @ 17:007.11. @ 14:00

Yksinhuoltajien viikonloppu

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat, jotka elävät yksinhuoltajien arkea tervetulleiksi!

Teema: Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, isille ja äideille, ketkä elävät yksinhuoltajan arkea. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja lepoa arjen haasteista. Ohjelmaan sisältyy omaa aikaa, sekä ryhmätyöskentelyä ja mukavaa yhdessä oloa vertaisten kanssa.

Tavoitteena on antaa osallistujille voimia selviytyä arjen haasteista paremmin sekä mahdollistaa muiden vastaavassa tilanteessa olevien erityislasten vanhempien tapaaminen.

Tapahtumassa mukana vertaisohjaajana Leijonaemo Kati.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 10.9. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 80 €/hlö ja muille 100 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman esite ja ohjelma (pdf)

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
5.11. @ 17:00
Loppuu:
7.11. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Peuranka
Peurungantie 85,
Laukaa, 41340 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Merkitse ruutuun osallistujien lukumäärä ja täytä jokaisen osallistujan tiedot. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille. Osallistujien sukupuoli- ja ikäjakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot