Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Voimavaroja vanhemmuuteen positiivisesta psykologiasta

6.10.1.12.

Työväenopistosta voimavaroja Leijonaemot ry:n jäsenille

Tavoitteena on antaa erityislasten vanhemmille keinoja edistää lasten ja omaa hyvinvointia sekä tukea lastensa oppimista positiivisen psykologian keinoin.

Millaisia luonteenvahvuuksia minulla ja lapsellani on? Miten voisimme käyttää niitä monipuolisemmin? Miksi positiiviset tunteet ovat tärkeitä oppimiselle? Millainen ajattelutapa meillä on itsestämme ja miten tämä vaikuttaa oppimiseemme? Miten voin tukea lastani haastavissa tilanteissa ja auttaa häntä selviämään niistä?

Positiivisen psykologian tavoitteena on hyvinvoinnin lisääminen, hyvien puolien vahvistaminen ja vahvuuksien löytäminen. Opimme teoriatiedon, esimerkkien, harjoitusten ja keskustelujen avulla konkreettisia keinoja, miten voimme hyödyntää alalla kehitettyjä menetelmiä omassa elämässämme ja vanhemmuudessamme. Ilmonetista löydät kurssin tarkemmat tiedot.

Opetuskerrat: Tiistaisin 6.10., 20.10., 3.11., 17.11. ja 1.12.2020 klo 17:00-19:30

Ilmoittautuminen 11.08.2020 klo 9 alkaen Ilmonetin kautta. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtuman alkamista. Tapahtumaan on varattu 6 kurssipaikkaa Leijonaemot ry:n jäsenille.

Osallistumismaksu: maksuton. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan 10 euron no-show maksu.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Helsingin seudun erilaiset oppijat ry HERO kanssa

Syksyllä 2020 kaikilla työväenopiston kursseilla huomioidaan ohjeistuksen mukaiset turvavälit. Jos tilanne sitä edellyttää, järjestetään kurssit etäyhteyksin. Kurssit ovat vain Leijonaemot ry:n jäsenille.

Tiedot

Alkaa:
6.10.
Loppuu:
1.12.
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin seudun erilaisten oppijat HERO
Vilhonkatu 4b
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot