Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Voimaannuttava valokuvauspäivä, Vantaa

29.2.2020 @ 10:0017:15

Tervetuloa mukaan vanhempien hyvinvointipäivään Vantaalle. Päivään sisältyy vertaistukea sekä iltapäivällä tutustutaan voimaannuttavaan valokuvaukseen.

Päivän alustava ohjelma:

klo 10.00 Tervetulokahvit ja tutustuminen vertaistuen äärellä
klo 12.00 Lounas
klo 13.00 Voimaannuttava valokuvaus, Voimapuu Retriitti
klo 17.00 Yhteenveto ja päivän lopetus

Voimaannuttava valokuvaus:
Tervetuloa voimaannuttavan valokuvauksen pariin! Tarjoamme mahdollisuuden tulla nähdyksi sellaisena kuin olet, rehellisenä niille tunteille joita kannat siinä hetkessä. Aloitamme ryhmäharjoituksella, jossa jokainen saa kokea jakamattoman huomion. Sen jälkeen jatkamme voimaannuttavaan valokuvaukseen, jossa jokainen saa oman hetkensä kameran edessä. Tässä prosessissa saat tutkia omaa läsnäoloasi ja huomata, kuinka valokuvan kautta aitous näyttäytyy kauneutena ja voimana. Kuvaan voi osallistua yksin tai ryhmän tukemana. Saat kuvat omaan käyttöösi eikä niitä julkaista tai käytetä muualla (kuvat toimitetaan sähköpostitse tapahtuman jälkeen).

Päivän menossa mukana ja vetäjinä Leijonaemojen vapaaehtoiset Heidi ja Kirsi, sekä valokuvauksen ohjaajina Voimapuu Retriitistä Amari ja Marleena.

Ohjaajat esittäytyvät:
Amari Kaura ja Marleena Lehtimaa ovat Voimapuun hyvinvointiretriittien järjestäjiä. Heillä on vuosien kokemus visuaalisista taiteista, valokuvauksesta ja ihmisten parissa tutkivasta voimauttavasta projektityöstä. Amari on taiteilija ja opiskelee yliopistossa. Marleena työskentelee taiteiden ja dokumenttielokuvien parissa. He työskentelevät sellaisen taidekulttuurin luomiseksi, jossa syvennetään itseoivallusta yhteisön tukemana.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 18 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, ja tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää päivän ohjelman/materiaalit ja lounaan. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Voimapuu Retriittin kanssa

Tiedot

Päivämäärä:
29.2.2020
Aika:
10:00–17:15
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Asukastila Rubiini
Rubiinikehä 2 B
Vantaa, 01700 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot