Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Voimaa vertaisuudesta- loma perheille

14.7.19.7.

Perhe istuu ulkona maassa, takana puita.

Leijonaemot ja MTLH ry järjestävät Voimaa vertaisuudesta -lomia erityislapsiperheille, joita yhdistää lapsen sairauden, vamman tai elämäntilanteen tuomat haasteet. Lomat järjestetään 14.-19.7.2024, toinen loma on Kunnonlähteessä Kankaanpäässä ja toinen Vesileppiksessä Leppävirralla. Lomat on suunnattu erityislapsiperheille ilman diagnoosirajoja!

Voimaa vertaisuudesta -loman tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lapsiperheiden lomilla ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä mahdollisuuden 4 x 2h lapsiparkkiin perheen 1-4-v. lapsille. Lomalla on mukana Leijonaemot ry:n vertaisohjaaja.

MTLH maksaa tuetun loman lomakulut pääosin. Sinulle jää maksettavaksi omavastuumaksu (125€ / 17 vuotta täyttänyt lomalainen) ja matkakulut lomakohteeseen. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

Hae lomalle tästä linkistä

 • Voit hakea lomaa, jos asut Suomessa vakituisesti eikä sinulla muuten olisi mahdollisuutta lomailuun. Voit hakea yksin, ystävän tai perheen kanssa. Perustele hakemus hyvin. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei voida käsitellä. Lomatuki myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Leijonaemot ry ei käsittele hakemuksia eikä vaikuta valintoihin.
 • Lomatuen hakeminen ei edellytä järjestön tai yhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi, että kuulut järjestön kohderyhmään. Leijonaemojen lomalle haettaessa perheessä tulee olla erityislapsi.
 • Lomahakemuksen voi täyttää MTLH:n verkkosivuilla mtlh.fi. Paperisen hakemuksen ja lomaesitteen voi tilata osoitteesta lomat@mtlh.fi tai 010 2193 460, tai  tulostaa ja täyttää hakemuksen tästä linkistä.
 • Lomien hakuajat päättyvät 3 kk ennen loman alkamispäivää. Kutsut lomalle valituille lähetetään n.
  2 kk ennen loman alkua. Kielteisestä lomapäätöksestä ei lähetetä ilmoitusta.

Mitä loma tarjoaa?

 • Lomalla voit unohtaa arjen huolet hetkeksi ja tutustua samankaltaisessa elämäntilanteessa oleviin.
 • Lomalla on mahdollisuus hengähtää arjen kiireistä ja kerätä yhteisiä muistoja.
 • Tuetuilta lomilta saa yhteisiä lomamuistoja, uusia kokemuksia ja yhdenvertaisuuden tunnetta koko perheelle.
  Lue lisää tuetuista lomista. 

Tiedot

Alkaa:
14.7.
Loppuu:
19.7.
tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Leijonaemot ry
Puhelin
+35845 893 6493
Sähköposti
toimisto@leijonaemot.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Sport ja Spa Hotel Vesileppis
Vokkolantie 1
Leppävirta, 79100
+ Google Map

Leijonaemot