Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaistuki -viikonloppu aikuistuvien nuorten vanhemmille, Mikkeli

16.3.2018 @ 18:0018.3.2018 @ 14:00

Aikuistuvat nuoret

Teema: Erityistä tukea tarvitsevan nuoren haastava käyttäytyminen. Viikonlopun aikana pohditaan syitä sekä selviytymiskeinoja itsenäistyvän nuoren haastavaan käytökseen. Yhdessä etsimme keinoja ja työkaluja koko perheen tueksi kun nuoren käytös koetaan pelottavana ja uhkana ympäristössä. Tavoitteena on antaa osallistujille voimia selviytyä arjen haasteista paremmin sekä mahdollistaa muiden vastaavassa tilanteessa olevien erityislasten vanhempien tapaaminen. Viikonloppuun sisältyy myös teatteriesitys Erityisen äiti. Esitys on näyttelijä Annu Sankilammen omakohtainen esitys kehitysvammaisen lapsen äitiydestä 15 vuoden ajalta.

Viikonlopun menossa mukana ja vetäjinä erityislasten vanhemmat Anneli ja Anu, sekä kokemus- ja asiantuntijavetäjät.

Tapahtumaan on vapautunut paikkoja. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen ilmoittautumiset@leijonaemot.fi.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 80 €/hlö tai 120 €/pariskunta ja muille 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Viikonlopun esite ja ohjelma (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KVPS ja Leijonaemot ry

Tiedot

Alkaa:
16.3.2018 @ 18:00
Loppuu:
18.3.2018 @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kyyhkylän kartano
Kyyhkyläntie 6 A
Mikkeli, 50700 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kyyhkyla.fi/

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot