Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sinun vuorosi loistaa -viikonloppu, Kemi

9.6. @ 17:0011.6. @ 14:00

Vanhempien vertaistukiviikonloppu

Me haluamme antaa sinulle valonpilkahduksia ja voimaa.

Sinun vuorosi loistaa tarkoittaa, että me Leijonaemoissa haluamme, että jokainen erityislapsen vanhempi tulee nähdyksi ja kuulluksi – paitsi erityislapsen asioissa, mutta ennen kaikkea ihmisenä. Mitä sinulle kuuluu? Kuinka sinä voit? Millaisia haaveita sinulla on?

Viikonlopun tarkoituksena on rentoutua, irrottautua arjesta hetkeksi sekä jakaa vertaistukea muiden vanhempien kanssa. Viikonlopussa tutustutaan myös LumiLinnan ympärivuotiseen SnowExperience365 elämystilaan (tutustu tästä) Talvipuisto on lumen ja jään ihmemaa, eikä se sula kesälläkään! Tutustu viikonlopun koko ohjelmaan tämän linkin kautta.

Mukana viikonlopun menossa vapaaehtoiset Leijonaemot Marika, Hilkka ja Tanja.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 100 €/hlö ja muille 140 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita saatavilla rajoitetusti 70 euron lisämaksusta.

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus tulee on maksettuna tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

Tiedot

Alkaa:
9.6. @ 17:00
Loppuu:
11.6. @ 14:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hotelli Merihovi
Keskuspuistokatu 6-8
Kemi, 94100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot