Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vanhempien vapaailta Kokkolassa

18.1. @ 18:0023:00

Tervetuloa rentoutumaan ja viettämään iltaa muiden erityislasten vanhempien kanssa!

Aika: 18.1.2019, aloitus klo 18.00

Paikka: Original Sokos Hotel Kaarle, Kauppatori 4, 67100 Kokkola

Menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Laura, Tapani ja Jutta

Sokos Hotel Kaarlen vip-sauna on varattu käyttöömme koko illaksi. Saunalla tarjolla hyvää seuraa, vertaistukea ja juustohampurilaiset. Pyyhkeet tulevat talon puolesta.

Samana iltana hotellin yökerhossa esiintyy Aikakone, jota halukkaat voivat omakustanteisesti mennä katsomaan.

Sekä isät että äidit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Ilmoittautuminen 31.12.2018. mennessä: Mukaan mahtuu 15 henkilöä ja etusijalla ovat kokkolalaiset Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin jäsenille ja sen jälkeen muille.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö (sisältää saunan ja hampurilaiset). Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioithan, että jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

 

Tiedot

Päivämäärä:
18.1.
Aika:
18:00–23:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Kaarle
Kauppatori 4
Kokkola, Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Leijonaemot