Ladataan tapahtumat

“Jokainen tähtikin on erilainen” -valokuvanäyttely, Helsinki

8.4.9.5.

HUOMIO! NÄYTTELY ON PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI! Leijonaemot ry toimii kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien perheiden kanssa, joten meille on ensiarvoisen tärkeää, että osaltamme teemme kaikkemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätiedot: https://leijonaemot.fi/ajankohtaista/

Uutta aikaa ja tilaa näyttelylle etsitään. Tiedotamme kun tilanne selkiytyy.

Leijonaemot ry  Nita Vera ylpeänä esittää: “Jokainen tähtikin on erilainen” valokuvanäyttely avautuu huhtikuussa Kanneltalon Galleriassa, Länsi-Helsingissä!

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen. Perheissä on erilaisia lapsia; jotkut tarvitsevat enemmän tukea kuin toiset. Minkälaisiksi muodostuvat sisarusten väliset suhteen silloin, kun joku lapsista on erityislapsi?

Valokuvaaja Nita Vera on kuvannut erityislapsiperheiden lapsia Leijonaemot ry:n & Psykoterapiapalvelu Tunnetilan toteuttamien ohjattujen perhehaastatteluiden yhteydessä. Kuvien tavoitteena on tuoda esille sisaruutta voimavarana. Projektivalokuvaukseen ovat osallistuneet myös Oona Markkanen ja Venla Tokola.

Valokuvanäyttelyllä Leijonaemot ry haluaa muistuttaa siitä, että sisaruus on yksi pitkäkestoisimpia ja läheisimpiä ihmissuhteitamme.

“Vamma tai sairaus voi muuttaa sisarussuhteen luonnetta. Monet sisarukset kokevat sisarussuhteen lähentymistä, vahvistumista sekä syventymistä. Vammaisesta tai sairaasta sisaruksesta huolehditaan enemmän, ollaan hänen puolellaan tai jopa tehdään asioita hänen puolestaan. Usein koetaan, että ilot ja surut on tarkoitettu yhteisesti jaettavaksi.”*

Valokuvanäyttely on maksuton ja kaikille avoin.

Kulttuurikeskus Kanneltalo juhlii sisaruksia Leijonaemojen kanssa. Valokuvanäyttelyn aikaan kirjastossa on sisarusaiheinen kirjanäyttely, josta sisarusaiheisia kirjoja voi lainata kirjastokortilla.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 040 482 0260.

Tapahtuma on osa Leijonaemojen ”Erityislapsiperheen näkymätön sisarus” -hanketta.

*Kursiivilla lainattu teksti on ote Sisarussuhteen roolikartasta

 

Tapahtumapaikka

Kanneltalo, Helsinki
Klaneettitie 5
Helsinki, 00420 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09 3103 2416​​​​​​​
Kotisivu:
http://www.kanneltalo.fi/yhteystiedot

Leijonaemot