Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusperheellisten erityislasten vanhempien viikonloppu, Hauho

8.9.2023 @ 17:0010.9.2023 @ 14:00

Uusperheellisten erityislasten vanhempien viikonloppu

Tervetuloa mukaan rentouttavaan ja voimaannuttavaan vertaistukiviikonloppuun kaikki uusperheiden erityislasten ja erityisnuorten vanhemmat 8-10.9.2023! Tämän viikonlopun aikana jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea sekä tietoa uusperheiden elämäntilanteisiin. Viikonlopun aikana rentoudutaan, ulkoillaan ja järjestetään mukavaa yhdessä tekemistä. Kaikki ryhmässä keskusteltavat asiat ovat luottamuksellisia.

Vertaistukiviikonloppu järjestetään Ilorannassa Hauhossa Hämeessä. Iloranta tarjoaa levähdyspaikan kiireen keskellä. Puitteet levähtämiseen takaavat rauhoittava maaseutu, luonto, ystävällinen henkilökunta ja monipuolinen liikunta. Ilorannassa siis mieli ja keho virkistyvät. Päivän päätteeksi voit rentoutua saunassa ja pulahtaa saunomisen lomassa järvessä. Pääset myös istumaan valmiiseen ruokapöytään ja nauttimaan herkullisesta lähiruoasta. Viikonlopun ohjelmaan voit tutustua tämän linkin kautta.

Viikonloppu on kohdennettu vanhemmille, joiden uusperheessä on erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Tapahtumaan voi osallistua pariskuntana tai vain perheen erityislapsen vanhempi.

Mukana viikonlopun toimintaa ohjaamassa Leijonaemojen vapaaehtoiset Seija ja Jari, sekä uusperheasioihin johdattamassa Suomen Uusperheiden Liiton koulutettu vertaisohjaaja Sandra Rivas.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n ja Suplin jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n ja Suplin jäsenille 100 €/hlö ja muille 140 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita saatavilla rajoitetusti 70 euron lisämaksusta.

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus tulee on maksettuna tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

Supli logo

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Uusperheiden Liitto ry (Supli)  ja Leijonaemot ry

Tiedot

Alkaa:
8.9.2023 @ 17:00
Loppuu:
10.9.2023 @ 14:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hauhon Iloranta-maatilamatkailu
Rukkoilantie 129
Hauho, 14700 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot