Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuore erityislapsen vanhemmuus -viikonloppu, Hämeenlinna

27.3. @ 17:0029.3. @ 14:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU.

Vertaistukiviikonloppu tänäänkin syntyneille erityislasten vanhemmille. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki vanhemmat, joiden erityislapsen diagnoosi tai tuen tarve on todettu vasta hiljattain! Kyseessä voi olla vastasyntynyt tai vanhempi lapsi, jonka erityisyys on perheen arjessa tuoreena läsnä. Tapahtumassa saat ensitietoa erityislapsen vanhemmuudesta ja yhdessä pohditaan selvitytymiskeinoja arjen haasteisiin erityislapsiperheessä.

Viikonlopussa vetäjinä erityislasten vanhemmat Ama ja Mervi. Lauantaina keskusteluja ohjaamassa psykoterapeutti Pirjo Kotkamo.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 18 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 31.1. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: jäsenille 80 €/hlö tai 120 €/pariskunta ja muille 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman esite (pdf) tulostettavaksi tai jaettavaksi eteenpäin

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
27.3. @ 17:00
Loppuu:
29.3. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna
Possentie 7
Hämeenlinna, 13200 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358201234636
Kotisivu:
https://www.sokoshotels.fi/fi/hameenlinna

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot