Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toimintapäivät jaksamisen tueksi erityislasten vanhemmille, Vihti

4.4. @ 09:0016:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU.

Olemme Laurean sairaanhoitajaopiskelijoita ja opinnäytetyönämme järjestämme kahdeksalle psyykkisesti sairastuneelle erityislapsen vanhemmalle lauantaina 4.4. sekä 25.4.2020 kokoontuvan ryhmän, jonka tarkoituksena on tukea vanhempien psyykkistä jaksamista ja hyvinvointia luonto- ja eläinavusteisesti ja tarjota heille omaa aikaa hengähtää arjen keskellä. Järjestämme toimintapäivät osana opinnäytetyötämme yhteistyössä Leijonaemot ry:n kanssa Savikon tilalla. Ensimmäisen päivän ohjelma on etukäteen suunniteltu mutta toisen päivän ohjelmaan osallistujat pääsevät vaikuttamaan.

Aloitamme molempina päivinä klo 9 kahvittelun merkeissä. Toimintapäivän aikana jaamme kanssanne tietoa sekä teemme kokemuksellisen harjoituksen. Lounas sekä kahvit sisältyvät osallistumismaksuun. Ohjelma päättyy klo 16 mennessä.

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä diagnoosia kysymättä. Osallistua voi myös pariskuntana.

Tervetuloa mukaan Vihdin maaseudulle viettämään informatiiviset ja eheyttävät kaksi päivää !

Sh opiskelijat Jenni Arteli & Anna Lehtiö-Pulkkinen

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 8 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, ja tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jotta tapahtumasta saa parhaan hyödyn, osallistumista odotetaan molempina toimintapäivinä.

Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/hlö, muille 40 €/hlö. Maksu sisältää päivän ohjelman/materiaalit sekä lounaan ja kahvin. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedot

Päivämäärä:
4.4.
Aika:
09:00–16:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Savikon tila
Luolaistentie 201
Vihti, 03430 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://savikontila.wordpress.com/

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot