Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäteatteria erityislasten vanhemmille, Oulu

30.6. @ 15:3020:00

kesäteatteri

Tule viettämään rentouttava ilta ja nauttimaan kesäteatterista yhdessä vertaisten kanssa Ainolan puistoon. Illan esityksenä on Arnoldin ja Bachin klassikkokomedia Espanjankärpänen.

Aika: sunnuntaina 30.6. klo 15.30, esitys klo 18.00

Aloitetaan yhteinen illanvietto ruokailulla Rossossa klo 15.30, jonka jälkeen siirrytään kesäteatterin tunnelmiin.

Teatteriesitys: Arnoldin ja Bachin klassikkokomedian Espanjankärpänen tapahtumat sijoittuvat 20-luvulle Oulun oloiseen pikkukaupunkiin, jonka moraalisena selkärankana toimii sinappitehtailija Ossian Ravanderin vahvatahtoisen Emma-vaimon johtama Äitien tuki- ja turvayhdistys. Esityksen kesto on noin 2 tuntia, sis. väliajan.

Illan menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Aino ja Marika. Tule nauttimaan esityksestä vertaisten parissa.

Ilmoittautuminen: tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin jäsenille ja sen jälkeen muille. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää esityksen ja ruokailun. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 30 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 865 8410

Tiedot

Päivämäärä:
30.6.
Aika:
15:30–20:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Ainolan puisto
Oulu, 90100 Suomi + Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Leijonaemot