Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri-ilta erityislasten vanhemmille, Kemi

8.12.2018 @ 18:0022:00

Toivotamme kaikki erityislasten isät ja äidit lämpimästi tervetulleiksi!

Teatteriesitys Miljoona hyvää syytä Pohjan Jousen tiloissa klo 18, ei väliaikaa. Miljoona hyvää syytä on näytelmä masennuksesta ja rakkaudenteoista. ”Ajankohtainen, vakava aihe, jonka esittäjä monologillaan saa elämään sekä yleisön nauramaan ja myös pyyhkimään kyyneleitä silmäkulmasta…
Teatterin jälkeen yhteinen ruokailu pizzeria-ravintola Kemin Linkussa (Asemakatu 13, Kemi). Yhdistys tarjoaa ruuan. Ravintolassa A-oikeudet ja karaokea. Mahdollisuus jäädä pidemmäksikin aikaa iltaa istumaan.

Menossa mukana vapaaehtoinen Leijonaemo Pirjo. Tule nauttimaan esityksestä vertaisten parissa.

Ilmoittautuminen 30.11. mennessä, jonka jälkeen tiedustelut ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mukaan mahtuu 25 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin jäsenille ja sen jälkeen muille.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää esityksen ja ruokailun ravintolassa. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet kulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

 

Huomioithan, että jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Lastenhoitoa ei ole järjestetty tapahtuman ajaksi.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuman esite (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2018
Aika:
18:00–22:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Pohjan Jousi ry
Nauskankatu 3
Kemi, 94600 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Leijonaemot