Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri-ilta erityislasten vanhemmille, Espoo

12.11.2019 @ 19:0022:00

sanaton rakkaus esitys

Tule nauttimaan esityksestä vertaisten parissa Espoon Kaupunginteatteriin tiistaina 12.11.

Illan teatteriesitys Sanaton rakkaus: vaikuttava klassikkonäytelmä kuuron naisen ja kuulevan miehen rakkaudesta. Lisätiedot

Menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Henna ja Merja.

Ilmoittautuminen 1.11. klo 14 mennessä: Mukaan mahtuu 16 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n espoolaiset jäsenet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin espoolaisille jäsenille ja sen jälkeen muille.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää esityksen ja väliaikatarjoilun. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 7 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
12.11.2019
Aika:
19:00–22:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Espoon Kaupunginteatteri
Revontulentie 8
Espoo, 02100 Suomi
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot