Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tassutorstai: Omaishoito lapsiperheissä

30.3.2023 @ 17:0018:00

Verkkoluento omaishoidosta lapsiperheissä.

Tervetuloa erityislasten vanhemmat sekä heidän kanssaan työskentelevät mukaan Leijonaemojen tassutorstain verkkoluennoille.

Torstaina 30.3. klo 17.00 tassutorstain verkkoluennolla keskustellaan omaishoidosta ja omaishoidon tuen käytännöistä erityisesti lapsiperheiden kannalta. Keskustelua aiheesta Omaishoitoliiton työntekijöiden Hanna Savelan ja Minna Kataja-Rahkon alustuksen jälkeen.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan tämän linkin kautta. Ilmoittautumislomakkeessa toivotaan ennakkokysymyksiä aiheeseen liittyen.

Verkkoluennolle voi liittyä tällä liittymislinkillä, joka avataan noin 10 min ennen luennon käynnistymistä. Luentoa ei tallenneta, mutta kooste aiheesta on saatavilla myöhemmin Leijonaemojen verkkosivuilta.

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta.

Luento toteutetaan verkossa Teams -sovelluksen kautta. Verkkoluennolle on mahdollista liittyä joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Mobiililaitteeseen on ensin asennettava maksuton Teams-sovellus omasta sovelluskaupasta. Tietokoneella voi käyttää Teams -sovellusta tai liittyä selaimen kautta verkkosovelluksella.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 203 8221

Verkkoluento järjestetään yhteistyössä Omaishoitajaliitto Ry:n kanssa

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.2023
Aika:
17:00–18:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams -verkkotapaaminen
Suomi

Leijonaemot