Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tassutorstai: Kommunikoinnin tukeminen

1.6.2023 @ 17:0018:00

Kommunikoinnin tukeminen

Tervetuloa erityislasten vanhemmat sekä heidän kanssaan työskentelevät mukaan Leijonaemojen tassutorstain verkkoluennoille. Tassutorstaissa saat tietoa puhetta tukevista keinoista sekä kommunikointia tukevasta hoidosta ja huolenpidosta.

Henna Sillanpää on kommunikaatio-ohjaaja Kokkolasta ja toteuttaa mm. kommunikaatio-ohjauksia yrityksensä Kommunikaatio ILOn kautta. Henna tukee ja ohjaa perheitä ja työntekijöitä, ja on erityisen kiinnostunut tuottamaan innostavia koulutus- ja ohjauspalveluita, jotta kommunikointi ja vuorovaikutus toisi iloa ja onnistumisia arkeen.

Henna tykkää kovasti kehittää digitaalisia palveluita eli verkkokoulutuksia ja Vilo-vuorovaikutuspassia. Vilo on sovellus, jonka avulla tuodaan kuvien ja videoiden kautta tietoa kommunikointiin ja vuorovaikutukseen liittyvistä tuen tarpeista. Vähän kuten perinteinen kommunikointipassi paperilla, niin Vilo on passi digitaalisessa muodossa. Kun tullaan tietoiseksi tavoista, joilla tuetaan, niin Vilo-vuorovaikutuspassin avulla tehdään nämä näkyväksi.

Tilaisuuteen ennakkoilmoittautuminen on päättynyt.

Verkkoluennolle voi liittyä tällä liittymislinkillä, joka avataan noin 10 min ennen luennon käynnistymistä. Luentoa ei tallenneta.

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta.

Luento toteutetaan verkossa Teams -sovelluksen kautta. Verkkoluennolle on mahdollista liittyä joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Mobiililaitteeseen on ensin asennettava maksuton Teams-sovellus omasta sovelluskaupasta. Tietokoneella voi käyttää Teams -sovellusta tai liittyä selaimen kautta verkkosovelluksella.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

Tiedot

Päivämäärä:
1.6.2023
Aika:
17:00–18:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams -verkkotapaaminen
Suomi

Leijonaemot